Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

evaluate check
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 10:34 am    Titlul subiectului: evaluate check  

nu stiu daca o sa gasiti erori prin site [daca le gasiti, please tell me] dar ceea ce vreu sa va rog este sa-mi corectati engleza... care stiti :D

eu l-am vazut de multe ori si daca am scris gig in loc de big... sigur nu voi observa... dar, pot fi si greseli de gramatica [neatentie sau nestiinta]

RUGAMINTE: fara laude... nu vreau raspunsuri de genul "mooaaa, ce tare" sau "frumos!!"
as vrea critici si, cum ziceam, corectii de engleza..

multe multumiri!

ah... iar era sa uit sa pun site-ul :D www.web-evaluate.com
Sus  
.joaffx

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: 127.0.0.1

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 10:45 am    Titlul subiectului:  

Daca as intelege/sti cum functioneaza algoritmul de evaluat siteurile poate as putea sa critic acele valori care se obtin.
De exemplu , la Security am vazut ca toate au 10 , cum evalueaza securitatea ?
Le verifica de XSS,SQL inj,Blind SQL,CSRF,RFI,LFI,LFD etc . ?
Eu cred ca nu , deoarece in youtube sunt cel putin XSSuri.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 11:03 am    Titlul subiectului:  

daca nu iti convine evaluarea mea atunci faci tu e evaluare.. scrie acolo :)
eu nu am cautat in detaliu deocamdata si timpul l-am pierdut cu realizarea aplicatiei nu cu evaluarea de site-uri

deci... da, e vorba de sql_inj, xss and others. Daca gasesti ceva "urat", postezi in comentarii... [poti sa pui [url] deci, poti sa dai link exact]

edit // asta e un fel de offtopic... daca esti web-developer, stii la ce se refera securitatea, nu? 8O

deci, astept sa-mi ziceti greseli... nu comentarii de genul :) [before, read FAQ]
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 11:34 am    Titlul subiectului:  

...to give or recive...

in prezentare din prima pagina in stanga

ar trebuii "receive"
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 11:49 am    Titlul subiectului:  

ok.. [era prin mai multe locuri] :)
Sus  
tanatos

Data înscrierii: 06/Iun/2008
Locație: Iasi

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 12:07 pm    Titlul subiectului:  

in meniu la categoria stuff in loc de "some rulles" e cu un singur "l"
Sus  
vectorialpx

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 2:25 pm    Titlul subiectului:  

aia a fost involuntara. De ceva vreme stiam eu ca rules se scrie cu 2 L si am ramas asa... acum, desi stiu, inca mai scriu aiurea... altceva?.. cine isi mai face un pic de timp? :D

edit // n-o sa raspund la fiecare in parte, cine vede ceva, sa posteze...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului:  

octavian ... really now, cauta si tu niste carti de asezarea informatiilor in pagina.

Prima pagina e groaznica ...
Logo-ul zice WE-Valuate ...

Scoate adresele de e-mail de pe website ...

Citat: Search results for '

This is a simple search engine that match words form the site DNS.
Ce legatura au dns-urile cu cautarea pe website ?

La resources netinsert ala e de doua ori.

Uf.
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 5:25 pm    Titlul subiectului:  

http://www.web-evaluate.com/ev/templates/green/images/menu_arrow.jpg

"here is the menu ->"

-----------------------------------

"Why to post here?" --> "Why post here? " ["to" e in plus]

"The most important thing is that in this website .." -> "The most important thing is that using this website .."

"We are ready to evaluate them too. Are you?" -> "We are ready to evaluate them. Are you?" ["too" e in plus .. ]

"USERS that added sites" -> "Active Users" [similar, Users who made evaluations - folosesti "that" pentru lucruri, "who" pentru persoane]

Your email will not be used for other purposes and if you don't need our mails you can unsubscribe anytime. You must confirm. See F.A.Q.

-> Your email will be used only to receive feedback for the sites you posted. If you don't like it, you can always unsubscribe. Confirmation required. See F.A.Q.

[nu spui la ce nu va fi folosita adresa de email, pentru ca-ti trebuie 300 de pagini sa acoperi toate cazurile. E mai simplu sa scrii la ce va fi folosit .. si gata. Inca o chestie, "MUST". Clientul nu trebuie sa MUST nimic. El trebuie sa fie doar atentionat ca exista niste cerinte.]

2 link-uri pentru tine :

http://homepage.sunrise.ch/mysunrise/subspace/Advanced-SQL-Injection-in-SQL-Server-Applications.pdf
http://www.securityspace.com

si ceva lucruri mai vechi ..

sfk.dainet.ro/arhive/Anti-Hacker_Tool_Kit_(McGraw_Hill-2nd_Ed-2004).chm
sfk.dainet.ro/arhive/Oreilly.Security.Warrior.eBook-DDU.chm

Succese.
Sus  
bogdan_t3

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: cluj-napoca

Trimis: Sâm Iun 14, 2008 9:24 pm    Titlul subiectului:  

12 aprouved sites =>

12 approved sites
Sus  
vectorialpx

Trimis: Dum Iun 15, 2008 9:44 am    Titlul subiectului:  

multam whooper!
am facut unele modificari... must trebuie sa existe pentru ca oamenii trebuie sa stie ca exista niste reguli si nu fac ce vor ei... altfel nu e bine. Ideea e ca validarea se face manual si, trebuie sa stie "ce trebuie sa faca" sa poata inta in lista si sa li se valideze post-ul. Am mai modificat ca, la un search, am observat ca l-am cam folosit in exces [am mai inlocuit cu "have to" adica tot cam aia]

ms bogdan!

piry a scris: Prima pagina e groaznica ...
pai, zi ce nu-ti place... mi mi se pare ok. E un pic ciudat ca e meniul cam "ascuns" dar, acolo l-am pus, acolo ramane..

referitor la sigla, mi s-a mai zis :D cred ca o sa o modific... ma gandesc.

adresa de mail poate fi publica daca vrei... acum am scos-o pe a mea, [multam, uitasem de ea!] dar e posibil ca alti useri sa doreasca sa fie contactati

Citat: Ce legatura au dns-urile cu cautarea pe website ?
pai, decat in dns-ul site-ului cauta... adica, nu cauta descriere sau altele... doar in adresa site-ului

wooper a scris: http://homepage.sunrise.ch/mysunrise/subspace/Advanced-SQL-Injection-in-SQL-Server-Applications.pdf
http://www.securityspace.com

si ceva lucruri mai vechi ..

sfk.dainet.ro/arhive/Anti-Hacker_Tool_Kit_(McGraw_Hill-2nd_Ed-2004).chm
sfk.dainet.ro/arhive/Oreilly.Security.Warrior.eBook-DDU.chm
mda... multam, o sa ma uit... am carti cu gramada, chef de ele imi mai trebuie... initial, cred ca o sa consult o carte de engleza de clasa a 10-a ca mai am goluri la capitolul asta si... acum chiar imi trebuie o engleza corecta
Sus  
unknown

Data înscrierii: 30/Aug/2005

Trimis: Dum Iun 15, 2008 2:04 pm    Titlul subiectului:  

designul putea sa fie ceva mai modern, la fel si grafica.

P.S. another websites nu e corect. another = alta/alt; other = alte/alti
Sus  
whitewizzard

Data înscrierii: 12/Mar/2007

Trimis: Vin Iun 27, 2008 9:18 am    Titlul subiectului:  

Salut,

M-am uitat un piq pe site-ul tau si mi se pare o idee chiar buna, anyway nu imi plac 2 chestii jumate din cat am apucat sa vad:

1. Search box-ul ... nu da impresia de search poate unii useri nici nu o sa-l observe

2. Pe pagina de "Home" ai "How it works?" daca dai mouse over arata ca niste link-uri .. induci user-ul in eroare, el se asteapta sa mearga aceste link-uri fiind familarizat cu mouse pointer-ul si o sa zica ca nu iti merg link-urile si deja pierzi din chestia asta sau .. poate chiar sunt link-uri si nu merg momentan (gresala mea in cazul acesta si imi cer scuze)

2,5. Literele mari deranjeaza la citit (poti sa ignori asta dar nu sunt recomandate)

Legat de functionalitate cand dai details la un site mi se pare ca se misca n piq cam greu avand in vedere ca ai 13 site-uri sau cate ai .. cand o sa ai 500+ cred ca o sa fie dureros :)
Sus  
vectorialpx

Trimis: Vin Iun 27, 2008 10:19 pm    Titlul subiectului:  

1. ar trebui sa-i pun un bradulet langa el, sau ce? scrie clar acolo SEARCH

2. mda... sunt niste butoane facute doar pentru animatie... nu cred ca un user se "agita" ca apasa pe un buton si nu ajunge nicaieri... mi se pare ceva minor. Dar, o sa schimb asta, cand o sa am un pic de timp..

3. literele mari nu deranjeaza... sunt litere. Din contra, sunt mai lizibile [parerea mea]

ca si functionalitate, stai linistit, si la 120323 de site-uri se va incarca la fel. Scrie pe undeva pe la adaugare ca trebuie sa astepti pentru ca sa trimite un ping catre site... la fel se intampla si la vizualiare, ca sa vad daca site-ul mai e on-line sau nu si, se face si o verificare mai riguroasa a string-ului introdus de user, cu ocazia asta.

multam pentru timpul acordat!
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Joi Iul 03, 2008 4:20 am    Titlul subiectului:  

am mai gasit o carte frumoasa pentru tine [8.3Mb] :) >> dplanet.ch/users/paulalexandru/The_Web_Testing_Companion_(Wiley-2003).zip

Nu pun link, ca nu vreau redirect-uri. Mie mi s-a taiat de web-testing :) Enjoy!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2