Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.curierulnational.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
www.marmota.ro

Data înscrierii: 14/Noi/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Noi 16, 2004 2:59 am    Titlul subiectului: www.curierulnational.ro  

www.curierulnational.ro nu e facut de mine...e de TotalNET, doar il administrez, m-am gandit ca ii prinde bine un PHPBB, am mai modificat nitzel la grafica, a trebuit sa il mai "sugrum" putin ca sa facem loc de bannere. credeti ca e ok? multumesc de aprecieri. apropo nu-i de reclama...vreau doar sa stiu cum dracu sa le mai inghesui tinand cont ca n-am voie sa renunt la template, si nu pot renunta la culori... hai toate cele bune.
Sus  
PCPbSlack

Data înscrierii: 23/Noi/2003
Locație: Ploiesti

Trimis: Mar Noi 16, 2004 3:12 am    Titlul subiectului:  

Sincer eu nu stiu ce vrei sa mai inghesui si unde?

Este greu de urmarit, mai ales sectiunile meniului din stanga.

Mult succes la administrat.
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Mar Noi 16, 2004 5:36 pm    Titlul subiectului:  

sugestia mea ar fi in primul rind sa il faci sa se deschida in fereastra separata. eu, cel putin, cind intru pe un site care are si forum "sar" de mai multe ori de la unul la altul si -desi exista optiunea "Open in new window- primul impuls e sa dau pur si simplu click pe link si e obositor sa revin, sa descid alta pagina, etc. nu stiu daca am fost foarte coerent, dar sint sigur ca stii ce vreau sa spun. :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1