| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Alamic
Data înscrierii: 31/Mai/2008
|
| Trimis: Sâm Iun 07, 2008 5:15 pm Titlul subiectului: need help html |
|
|
Salut am si eu o problema care presupun ca nu e asa grea pentru uni sper ca ma poate ajuta cineva.
am un site facut pe care il hostez pe un hosting free. Am domeniu cumparat pe ro totul ok.
Ideea mea este urmatoare nu stiu exact ce cod trebuie sa bag in index`uri pt a nu mai arata locatia fisierelor.
ex: pagina mea este pe freehost si domeniul se numeste rodomeniu. ok am pus pagina pe freehost dar cand apas pe butoane pagini imi arata sus la browser freehost
pe unele site`uri am vzt chiar daca apesi pe butoane nu se schimba numele domeniului deloc la mine daca apas pe home apare ceva de genul freehost/home.html nu ramane rodomeniu
Sper ca am explicat cat se poate de bine durerea mea :) si sper ca se poate gasii cineva sa imi dea un raspuns sau codul respectiv |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Sâm Iun 07, 2008 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci, ai hosting free si ai mutat fisierele?... si cand apesi pe butoane se duce tot la hosting-ul free? sau, ai schimbat dns-urile si le-ai pus la server-ul free?
sau... are hosting-ul vrun banner ceva la tine in site? |
|
| Sus |
|
Alamic
|
| Trimis: Sâm Iun 07, 2008 5:45 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| nu am mutat nimik :D doar am pus fisierele pe hostingul free totul e ok merege dar problema mea este cand apas pe butoane sus in browser se schimba link`ul nu mai ramane rodomeniu si se schimba cu adresa free`hostingului pe mine ma intereseaza cand apesi pe butoane sa ramana rodomeniu atat fara sa mai arate index.html sau home.html contact.html |
|
| Sus |
|
Alamic
|
| Trimis: Sâm Iun 07, 2008 6:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu are nimeni idee despre ce vb ? |
|
| Sus |
|
Alamic
|
| Trimis: Sâm Iun 07, 2008 7:25 pm Titlul subiectului: re |
|
|
| close topic am rezolvat singur multumesc oricum |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Iun 08, 2008 1:26 am Titlul subiectului: |
|
|
ai postat la 5:45 apoi la 6:55 apoi ai rezolvat la 7:25... felicitari, meriti o diploma! :lol:
totul tine de gazduire si de exprimarea ta. Butoane sunt peste tot... depinde pe care nimeresti sa apesi... eu de unde as putea sa stiu pe ce apesi tu de ti se schimba DNS-ul? 8O
spor si, bine ca ai rezolvat |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|