Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cel mai bun frameworks javascript
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Vin Mai 30, 2008 9:37 am    Titlul subiectului: Cel mai bun frameworks javascript  

poate titlul nu e cel mai inspirat, fiecare framework avand unele avantaje sau dezavantaje, unele fiind "cel mai bun" pentru un anumit proiect.

Dar care e cel de care v-ati "atasat" cel mai mult ... si pe care il folositi cel mai des, asta daca folositi unul.
Sus  
Copyright

Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 30, 2008 10:05 am    Titlul subiectului:  

Dupa o perioada de cautare in care m-am jucat cu prototype, jquery si Yui am decis sa ma opresc la mootools pe care am descoperit-o vara trecuta.

De ce? pentru ca este cea mai noua dintre librariile mari, foarte compacta(la ce ofera este cea mai mica librarie la ora actuala), iti ofera posibilitatea sa download-ezi doar componentele de care ai nevoie la un anumit proiect spre deosebire de alte librarii care te obliga sa incluzi tot framework-ul pentru a putea folosi cateva functii si are o comunitate uriasa care continua sa extinda in mod constant libraria cu noi componente.

Later.
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Mai 30, 2008 12:08 pm    Titlul subiectului:  

Pentru ce am eu nevoie, de regula soft-uri de evidenta, web-based, ExtJS imi ofera tot ce am nevoie. Facem abstractie de faptul ca se incarca greu... ce sa-i faci, e mare pentru un js. Cert e ca imi usureaza mult munca.

Pe langa am mai folosit sporadic mootools si jquery.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 30, 2008 4:17 pm    Titlul subiectului:  

jquery
a fost primul care l-am folosit si m-am atasat de el :)
Sus  
andrei009

Data înscrierii: 16/Mar/2007

Trimis: Sâm Mai 31, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului:  

mootools, a zis copyright de ce
daca vrei sa lucrezi cu moo sa iei versiunea 1.2 beta 2
http://mootools.net/download/tags/1-2b2
http://docs12b.mootools.net/
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1