Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Editor de text scris în PHP
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
simion

Data înscrierii: 29/Mai/2008
Locație: București

Trimis: Joi Mai 29, 2008 1:05 pm    Titlul subiectului: Editor de text scris în PHP  

.....
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mai 29, 2008 1:13 pm    Titlul subiectului:  

1. Funcții care faciliteaza lucrul cu directoare

2. Descrierea funcțiilor de prelucrare a fișierelor

3. Lucrul cu fișiere și directoare
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Mai 29, 2008 1:26 pm    Titlul subiectului:  

As adauga:
manualul php

Apropo domnule Simion, astea sunt lucruri pe care le-ati fi gasit foarte usor cu o simpla cautare pe Google. V-ati dat macar interesul sa cautati?
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 1:31 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 1:41 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
Birkoff

Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:20 pm    Titlul subiectului:  

din cele 3 tutoriale pe care ti le-am dat mai sus nici unu nu te multumeste?
Sus  
mihaitha

Locație: Sibiu

Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:26 pm    Titlul subiectului:  

Nu am pretentia sa inveti tot limbajul. Dar macar notiunile de baza ar trebui sa le stii, daca vrei intr-adevar sa faci ceva in php (nu prea poti sa programezi intr-un limbaj daca nu stii sa faci o structura conditionala sau o bucla, decat poate scripturi de genul 'a + b = c', iar in anumite limbaje si astea sunt grele - vezi de exemplu cum se face o adunare in LISP, sa te crucesti. Ia vezi, poti invata LISP fara manual?)

Anyway, programare la nivel inalt fara engleza nu prea se poate, decat daca stii tu vreun limbaj cu sintaxa in alta limba, sau poate te apuci sa programezi direct in cod-masina... Point is, daca vrei sa inveti programare, de 2 lucruri sigur ai nevoie: de manual si de engleza. Indiferent daca esti 'programator profesionist' sau 'amator de programare'. Iar daca esti amator de programare si manualul de php ti se pare prea complicat, poate iti lipsesc niste notiuni mai de baza (algoritmi, concepte etc.).

P.S. chiar daca nu esti as in limba engleza, nu e admisibil sa traduci mot-a-mot toate cuvintele pe care le gasesti (vezi 'gazda web' - ???). Nu de alta, dar anumiti termeni, tradusi, dau in penibil spre pervers (de exemplu 'discul tare', 'băț fulger' sau eternul 'băț de provocat plăcere'). Deci lasa webhost-ul sa fie webhost.
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:51 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
Birkoff

Trimis: Joi Mai 29, 2008 3:38 pm    Titlul subiectului:  

simion a scris:
Mai sunt interesat de lucru cu șirurile.
Știi care este treaba, este necesar un soi de codor/decodor care utilizează fișierul text ca tampon.
Hai te rog eu mult, implicăte mai mult și ai să vezi că o să ne 'tragem' cu toții câte-un SERVER scris in limbajul motorului de PHP al gazdei. Adică o să avem un Emulator de Server.

tot pe site-ul acela gasesti si tutoriale despre lucrul cu sirurile...
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 3:53 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
xcristi

Trimis: Joi Mai 29, 2008 4:19 pm    Titlul subiectului:  

Citat:
Da, șefule ...

Te asigur eu că acest topic este deosebit de 'gras'.
Te rog indică-mi ca la școală, ca pentru copii mici, ceea ce-ți cer. Cu timpul exersând acest limbaj, o să-mi fie mai ușor.
Nu fii zgârcit la faptă.
Repet, subiectul topicului este de excepțională importanță.

Te aștept cu echivalențele in PHP ale limbajului BASIC

Dacă ești amabil, deci, găsește similarități intre PHP și BASIC. La fel pentru JavaScript, tot așa, similarități JavaScript și Basic.

:D
Din păcate am întâlnit pe forumurile românești și sfătuitori care nu mi-au fost de nici-un folos. Ba din contră s-au ținut de capul meu așa, ... total aiurea, numai ca să adune puncte

Eu știam pe vremuri BAZIC pentru calculatorul românesc 'HC 2000' ... iar de câțiva ani studiez niște versiuni de BASIC pentru PC. Acum sper că îți este clară referința mea.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De mult nu am mai râs așa bine...!
Te mai așteptăm șefu pe aici.

Citat:
Hai te rog eu mult, implicăte mai mult și ai să vezi că o să ne 'tragem' cu toții câte-un SERVER scris in limbajul motorului de PHP al gazdei. Adică o să avem un Emulator de Server. Pentru început, îți spun că am un microchat în PHP, pe ăsta să-l facem să evite afișarea publicității gazdei.
După ce vom rezolva acest caz, am ceva mișto de tot. Cred că va fi premieră mondială dacă-l rezolvăm

Aici nici mcryptul nu cripteaza mai bine. Sau contine mesaje subliminale? Oricum, astept premiera asta mondiala cu emularea serverului in motorul de php.
Sus  
Birkoff

Trimis: Joi Mai 29, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului:  

xcristi nu fi rautacios, dupa cum se poarta si dupa cum se exprima are peste 45 ani, deci se intelege ca omul invata mai greu noile tehnologii, dar macar vrea sa invete... (mai ales ca lucreaza cu bunicul BASIC)
lasa omul in pace
Sus  
simion

Trimis: Joi Mai 29, 2008 4:38 pm    Titlul subiectului:  

.....
Sus  
Birkoff

Trimis: Joi Mai 29, 2008 5:38 pm    Titlul subiectului:  

Probabil ca omu vrea sa faca un virtual server da poate nu stie ca e deja aparut si e free pe net...
Din cate inteleg eu vrea sa obtina un emulator de sistem de operare in PHP, dar se pare ca nu stie ce limitari are interpretorul PHP...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2