Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

txt in baza date(o idee please)(rezolvat)
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Mie Mai 28, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: txt in baza date(o idee please)(rezolvat)  

am o mica problema .cum as putea sa export un fisier txt de ex numele fisierului :linux.txt care sa contina nume prenume ca si capete de tabel intr-o tabela din postgress.o idee ,un sfat,o functie.multumec anticipat.
Sus  
mandriva2007

Trimis: Mie Iun 04, 2008 10:20 pm    Titlul subiectului: sunt curios.  

am un program care face acest lucru ,dar nu e facut de mine.as vrea a-l fac eu acest progrma ,bine ca nu o sa mi iasa din prima ,dar pt mine ar fi ceva.dak ma poate ajuta cineva.nu ma nevoie de script moca doar cateva sugesti.v-as ruga frumos.multumesc inca odata .
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Iun 05, 2008 8:48 am    Titlul subiectului:  

Deci tu ai datele in fisier si vrei sa le bagi in baza de date? Nu-mi spune ca e prea complicat algoritmul!

1. citesti datele din fisier (vezi file, fopen, file_get_contents)
2. ignori primul rand (din ce am inteles e cap de tabel)
3. citesti rand cu rand datele din fisier (foreach pentru file, fgets sau fread pentru fopen si explode('\n', $date) + foreach pentru file_get_contents)
4. le spargi dupa space sau tab sau cum sunt despartite numele de prenume in fisierul ala
5. le introduci in baza de date (pg_query("INSERT INTO..."))

Greu?
Sus  
mandriva2007

Trimis: Joi Iun 05, 2008 10:52 am    Titlul subiectului: mersi mihaita  

ai dreptate acum nu e greu,ideea era aia care mie imi scapa .
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1