Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

mail() - la yahoo intarzie si cate o zi
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
FlorinM

Data înscrierii: 15/Apr/2008

Trimis: Lun Mai 26, 2008 3:23 pm    Titlul subiectului: mail() - la yahoo intarzie si cate o zi  

salut
Stie cineva ce ar trebui sa fac (sau daca depinde de mine) sa ajunga mailurile pe yahoo in timp real?
Am niste scrpturi care trimit mailuri la clienti, iar pe orice altceva in afara de yahoo ajung la timp. mersi
Sus  
cborodescu

Data înscrierii: 26/Mai/2008

Trimis: Lun Mai 26, 2008 9:12 pm    Titlul subiectului:  

Salut,

Si eu am avut de a face cu aceeasi problema, m-am uitat in mail log-ul de pe server si am vazut ca mail-urile sunt deferred. Am citit despre asta pe Google: yahoo deferred.

Dupa care am luat legatura cu cei de la Customer Care Yahoo, oferindu-le toate detaliile cerute.

Problema a fost rezolvata cumva, insa trebuie sa stii ca cei de la yahoo au niste politici foarte dure contra spam-urilor. Sa zicem ca ei pleaca de la premisa ca orice mail este spam decat daca nu se dovedeste a fi altfel.

Sper sa-ti fie de ajutor cele de mai sus. Initial am pus adrese web in clar dar fiindca sunt utilizator nou pe acest forum, nu mi s-a permis :) ... apropos de spam :).
Sus  
Saurian

Data înscrierii: 21/Mai/2008

Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:17 am    Titlul subiectului: Re: mail() - la yahoo intarzie si cate o zi  

FlorinM a scris: salut
Stie cineva ce ar trebui sa fac (sau daca depinde de mine) sa ajunga mailurile pe yahoo in timp real?
Am niste scrpturi care trimit mailuri la clienti, iar pe orice altceva in afara de yahoo ajung la timp. mersi

si ce ai scris la functia mail () asa incat sa nu iti trimita mailu la spam? Ca eu am incercat si fara succes...
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mar Mai 27, 2008 11:02 am    Titlul subiectului:  

ajung intarziate sau in bulk?
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Mar Mai 27, 2008 11:18 am    Titlul subiectului:  

am avut si eu ( inca mai apare cateodata ) aceasi problema, ele apar in inbox .. dar apar si dupa 24h.

Google-it si vei gasit cateva articole despre ce anume trebuie sa faci.

@cborodescu: Chiar ai primit mail de la yahoo ? din cate stiu eu ... cam greu primesti un raspuns de la ei ( cel putin unul uman, nu raspuns automat )
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mai 27, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului:  

Eu zic sa va uitati la serverele de mail ... pentru ca nu au motive cei de la Yahoo! sa tina un mail 24 de ore, fie ca e spam, fie ca nu.
Pot serverele de mail de pe care trimiteti emailurile sa fie prea pline de spam (deci sa aiba latenta din cauza numarului mare de mailuri), sau pot sa aiba intarzierea intentionata ...
Dar sigur nu e de la Yahoo!, ci de la serverul de mail de pe care este trimis mesajul.

Citat: @cborodescu: Chiar ai primit mail de la yahoo ? din cate stiu eu ... cam greu primesti un raspuns de la ei ( cel putin unul uman, nu raspuns automat )
Nu e asa greu, dureaza cam 32 de ore in general pana primesti un raspuns, sau poti ori sa-i suni, ori sa vorbesti cu ei online (au online helpdesk), daca nu vrei sa astepti zile intregi :p.
Sus  
gabysolomon

Trimis: Mar Mai 27, 2008 12:23 pm    Titlul subiectului:  

@pirahna: cum iti explici urmatorul fapt .... server de la edomenii.ro ( sry de publicitate dar ca sa nu crezi ca e hosting gratuit sau mai stiu eu ce ) trimite 2 emailuri catrea aceasi adresa la interval de 20 de min printr-un conectare la SMTP, unul ajunge instantaneu in inbox, al doilea ajunge a doua zi tot in inbox.

Mentionez ca mesajul era doar text si continutul aproximativ la fel diferind doar cateva cuvinte ( de aia banuiesc ca l-a tinut atat .. a crezut ca e spam primind 2 emailuri asemanatoare de la aceasi adresa )
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Mai 27, 2008 12:26 pm    Titlul subiectului:  

Pai ...
1. e romanesc, deci eu din start am o parere proasta ...
2. sigur a plecat din server ?
Sus  
gabysolomon

Trimis: Mar Mai 27, 2008 12:29 pm    Titlul subiectului:  

da ... a plecat de pe server.
Sus  
cborodescu

Trimis: Mar Mai 27, 2008 12:29 pm    Titlul subiectului:  

@gabysolomon: Da, am primit. E adevarat ca a trecut ceva timp(posibil cele 32h despre care se vorbeste), foarte greu intr-adevar de comunicat cu un om de pe-acolo.

In cele din urma, daca insisti si ai rabdare vei primi ajutor.

Later edit: Si inca ceva, nu tine de server, tine pur si simplu de politicile Yahoo!. Mi s-a intamplat pe un server care avea alocat un IP ciudat(static) de la UPC sa fie deja banat de Yahoo.
Sus  
Saurian

Data înscrierii: 21/Mai/2008

Trimis: Joi Mai 29, 2008 10:20 am    Titlul subiectului:  

vectorialpx a scris: ajung intarziate sau in bulk?

imi ajung in folderul spam... ( adica bulk cu nume schimbat :) )

am incercat cum a mai zis cineva de pe acest forum sa pun anumite headere valide dar degeaba...

cineva imi spunea ca s-ar putea sa fie probleme din cauza ca tot timpul apare acelasi mesaj dar am pus o variabila in care aparea in mesajul trimis numele clientului care s-a inregistrat si tot in spam....

nu mai stiu ce sa fac.... :?
Sus  
cborodescu

Trimis: Joi Iun 05, 2008 10:10 am    Titlul subiectului:  

Saurian uite aici:

help . yahoo . com/l/us/yahoo/mail/postmaster/postmaster-02.html

si aici:

answers . yahoo . com/question/?qid=20070109112852AAVwRaX
Sus  
Poyo

Data înscrierii: 08/Iun/2008
Locație: Rm. Valcea

Trimis: Dum Iun 08, 2008 3:42 pm    Titlul subiectului:  

Yahoo! e foarte strict in ceea ce privete mailurile primite . Ei filtreaza mailurile in functie de continut ( cele care contin cuvinte gen * sunt trimise in Bulk ) , de headere , de linkurile pe care le contin ... Insa intarzierea lor nu poate fi de la Yahoo! , cel putin asa cred eu .
Sus  
Minase

Data înscrierii: 09/Iun/2008

Trimis: Lun Iun 09, 2008 10:54 am    Titlul subiectului:  

asta e o problema usoara ,yahoo verifica serverul vostru de RDNS,daca nu a gasit acest lucru,ori este sters mailul ori intarziat.
eu folosesc serviciul de mail de la UPC ca relay,si pot sa zic ca sunt multumit max 1 min dureaza sa trimit mailul si ajunge direct in inbox.
chestia cu RDNS trebuie sa o rezolve ISP
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Cod PHP
Pagina 1 din 1