Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema cu autentificarea
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPMyAdmin
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mihaitza-my13

Data înscrierii: 23/Mai/2008
Locație: Galati

Trimis: Lun Mai 26, 2008 4:08 pm    Titlul subiectului: problema cu autentificarea  

da ma fratilor, am citit toate post-urile cu username si parola, tot nu-mi dau seama de ce nu merge, am mai instalat o data phpu si aveam si user si parola, citisem yo un tutorial :D, da atunci aveam easy php, acu am intrat direct in xamp :?:-. deci scriu cookie la auth.type, si pun parola la blowfish secret, pana aici bine. salvez si...eroare:"Eroare
Nu pot face conexiunea catre serverul MySQL" are careva idei ? hai ca vreau si eu sa m-apuc de treaba si nu ma lasa o panarama de parola... :D. ok, merci anitcipat ;)
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Mai 26, 2008 4:23 pm    Titlul subiectului:  

http://localhost/phpmyadmin/scripts/setup.php intra aici (vezi care e calea ta corecta, si seteaza-ti din interfata pe ce servere vrei sa lucrezi si fiecare cu ce parola...) mai multe detalii in mainual...
Sus  
mihaitza-my13

Trimis: Lun Mai 26, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului:  

hai ca merge mai bine, acu imi apare alta eroare tot acolo la autentificare :(( pana mea, cre'ca ma las pagubas si ma culc: Eroare
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES);
idei? :P
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Mai 26, 2008 5:25 pm    Titlul subiectului:  

parola de root nu e aia care trebuie asta iti zice sau incerci sa bagi parola la alt server...

editeaza manual config.inc.php si vezi unde a bagat parola si schimba cu parola care trebuie
Sus  
mihaitza-my13

Trimis: Mie Mai 28, 2008 7:09 pm    Titlul subiectului:  

gata mai baieti, merge...nu ma intrebati cum am facut ca nu stiu..sper sa nu ma am nevoie vreodata sa o fac din nou ca-mi introduc litza :D. gata, merci tuturor ;))
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPMyAdmin
Pagina 1 din 1