| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cosmy
Data înscrierii: 17/Dec/2006
|
| Trimis: Joi Mai 22, 2008 11:03 pm Titlul subiectului: cautare in 3 baze de date |
|
|
Sunt incepator in ale php si asi dori un sfat cum pot face o cautare dupa nume in 3 baze de date diferite iar tabela in care se face cautarea este la fel pentru topate cele 3 baze de date
de ex am baza de date ms cu tabela persoane si campurile cnp, nume, prenume.....
la fel baza de date bn cu acelasi tabel si aceleasi campuri si baza de date cj tot la fel
un sfat va rog pentru a cauta simultan in toate 3 bazele de date si sa afisez rezultatul interogarilor |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Vin Mai 23, 2008 8:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| faci cautarea normala in fiecare bd si bagi rezultatele intr-un array cu array_push apoi afisezi array-ul.. |
|
| Sus |
|
jianuovidiu
Data înscrierii: 16/Mar/2006
Locație: Bucharest
|
| Trimis: Vin Mai 23, 2008 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce folosesti 3 baze de date cand poti folosi una singura ? adauga la tabela inca un camp cod_judet si cand faci cautarea faci asa:
Cod:
SELECT * FROM nume_tabela WHERE cod_judet = 'codul_de_judet';
|
|
| Sus |
|
Maniero
Data înscrierii: 14/Mai/2008
|
| Trimis: Vin Mai 23, 2008 11:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Sigur, asta e solutia "normala", insa probabil omul e fortat sa aiba cele 3 BD :).
cosmy, daca esti intr-adevar fortat sa ai cate o baza de data pentru fiecare judet (ma gandesc ca poate le-ai primit ca atare), iti sugerez sa iei in considerare reducerea lor la una singura, printr-un script de import a datelor. |
|
| Sus |
|
alexandru_24
Data înscrierii: 11/Iul/2006
|
| Trimis: Vin Iun 13, 2008 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cumva aici trebuie sa intervina cu Cod: INNER JOIN |
|
| Sus |