Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

pareri despre site si sugestii
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Saurian

Data înscrierii: 21/Mai/2008

Trimis: Vin Mai 23, 2008 8:44 am    Titlul subiectului: pareri despre site si sugestii  

Hristos a inviat!

adresa catre site-ul meu este: www . ebi . ro

...fiti blanzi :D

am si o intrebare si nu am stiut clar in ce topic sa o pun...

am facut o prostie ( un script php care sa stearga cam prost ) si am sters unele informatii... acum ma gandesc cum as putea face un script care sa faca un backup la bazele de date cu care lucrez ori de cate ori sterg ceva prin intermediul scriptului facut de mine?

o solutie pe care mi-am pus-o e sa creez inca o tabela in care sa salvez toate informatiile modificate/sterse... un fel de tabela backup in caz ca cineva sterge ceva fara sa vrea... respectiva tabela va fi verificata si golita de informatii de catre programator in mod direct, fara scripturi (
chestia e ca ar trebui sa lucreze persoane care sunt in domeniul economic si pe ei ii intereseaza doar sa selecteze clientii. am facut un script prin care sa ii selecteze iar cei care nu sunt potriviti sa ii stearga. acum la orice om i se intampla sa aiba o zi proasta - cum mi s-a intamplat si mie - si sa stearga ceva ce nu trebuia...)

dar mi se pare destul de complicata situatia cu inca o baza de date... sa nu apara apoi tot felul de probleme... as prefera mai bine sa creez un fisier text ca si backup... se poate? daca da, cum?

Multumesc anticipat!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1