|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
kristina_racoasa
Data înscrierii: 24/Sep/2008
|
| Trimis: Mie Sep 24, 2008 8:46 pm Titlul subiectului: Ma puteti ajuta? |
|
|
Buna. Am si eu o problema. Vreau sa pun intr-un site de imobiliare o functie de cautare dupa anumite criterii. Stiu ca pentru unii dintre d-voastra este ceva usor ,dar pentru mine e ceva de genul BIG-BANG.Daca am postat gresit va rog sa ma scuzati si sa mutati postul unde trebuie(chiar si la cos). Asta e. Dar daca am totusi sanse sa fiu ajutata o sa va scriu cam cum sa fie.
Tip imobilului[] Zona [] Etaj [] Pret de la [] pana la [] Moneda[] cautare
Va multumesc.[/list] |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Sep 24, 2008 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ceea ce doresti tu e un modul putin cam laborios, necesitand urmatoarele:
1. o baza de date in care se face cautarea (MySQL, XML sau chiar plaintext, alegerea iti apartine) - si evident cunostintele necesare pentru proiectarea ei.
2. un limbaj server-side pentru generarea cautarii (PHP, ASP/ASP.NET, Perl, Python... si exemplele pot continua) - si evident cunostintele necesare pentru implementarea codului.
3. form-ul de cautare in care utilizatorul sa isi aleaga criteriile dorite (HTML)
4. o pagina in care sa se afiseze rezultatele, generata folosind punctele 1 si 2.
O fi ceva usor pentru noi ca si algoritm, insa tot va necesita suficient de multa munca. Daca iti lipsesc cunostintele de la punctele 1 si 2, ar fi mai bine sa postezi la 'Oferta/cerere proiecte'. |
|
| Sus |
|
kristina_racoasa
Data înscrierii: 24/Sep/2008
|
| Trimis: Mie Sep 24, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc |
|
| Sus |