|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
suedezu
Data înscrierii: 18/Mai/2008
|
| Trimis: Dum Mai 18, 2008 9:23 pm Titlul subiectului: apelul unei functii dintr-un <form> ? |
|
|
Am o pagina html care contine codul:
Cod:
<html>
<head>
<title>Afisare cladire</title>
</head>
<form name="Select id" action="domex1.php?action=printNode" method="post">
Introduceti ID-ul cladirii pe care doriti sa o vizualizati:
<input type="text" size="12" maxlength="12" name="idnumber">
<input name="submit" type="submit" value="Afiseaza!">
</form>
</html>
Doresc sa apelez functia printNode() care trebuie sa aiba ca parametru un $id. Functia este definita intr-un fisier domex1.php, ca o metoda/functie a unei clase "Class manage extends domDocument { ....... functiile mele printre care si printNode($id)........}"
Am incercat acest lucru punand la sfarsitul fisierul meu domex1.php in afara clasei codul cu apelul:
Cod:
$dom = new manage(); //instantierea clasei mele
$dom->load("proprietati.xml");
if (isset($_POST['action']) && $_POST['action'] == 'printNode' && isset($_POST['idnumber']))
{
$dom->printNode($_POST['idnumber']);
}
In loc de rezultatul asteptat, si anume afisarea datelor pe care le doresc in urma apelului functiei care a primit ca parametru ceea ce am scris eu in formul respectiv, mi se afiseaza intreaga pagina domex1.php sub forma de text.
Nu inteleg de ce...
Poate merita sa mentionez ca functia printNode($id) este perfect corecta. Am testat-o apeland-o manual (dand ca parametru o valoare intreaga) si obtin rezultatul dorit.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc. |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 12:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Variabila "action" se transmite GET. In loc de isset($_POST['action']) trebuie isset($_GET['action']) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|