Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Nelamurire : session_start(); - [REZOLVAT]
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guppy

Data înscrierii: 02/Mai/2007

Trimis: Vin Mai 16, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului: Nelamurire : session_start(); - [REZOLVAT]  

Salutare la toata lumea...

am o pagina 'config.php' in care mi-am pus un session_start(); si dupa cum v-ati dat seama, config.php este inclusa in toate paginile mele php...
Problema/nelamurirea imi apare cand urc site-ul pe server si imi da eroarea asta:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/blabla/public_html/index.php:8) in /home/blabla/public_html/config.php on line 2

M-am documentat, pana sa postez, despre session_start() si am inteles ce face dar nu inteleg eroare, mai ales ca la mine pe localhost merge...
Ma poate lamuri si pe mine cineva?
O zi buna.
Sus  
catalinxpro

Data înscrierii: 12/Iul/2006

Trimis: Vin Mai 16, 2008 3:05 pm    Titlul subiectului:  

ai grija sa pui in config.php session_start(); pe prima linie la fel si include/require config.php din alte pagini
Sus  
guppy

Data înscrierii: 02/Mai/2007

Trimis: Vin Mai 16, 2008 3:17 pm    Titlul subiectului:  

Multumesc...Pff...ce chestie...am modificat doar la 2 pagini urmand ca sa pun config.php pe prima linie si in celalte pagini....

Have a nice day,
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1