|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 2:56 pm Titlul subiectului: Nelamurire : session_start(); - [REZOLVAT] |
|
|
Salutare la toata lumea...
am o pagina 'config.php' in care mi-am pus un session_start(); si dupa cum v-ati dat seama, config.php este inclusa in toate paginile mele php...
Problema/nelamurirea imi apare cand urc site-ul pe server si imi da eroarea asta:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/blabla/public_html/index.php:8) in /home/blabla/public_html/config.php on line 2
M-am documentat, pana sa postez, despre session_start() si am inteles ce face dar nu inteleg eroare, mai ales ca la mine pe localhost merge...
Ma poate lamuri si pe mine cineva?
O zi buna. |
|
| Sus |
|
catalinxpro
Data înscrierii: 12/Iul/2006
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 3:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai grija sa pui in config.php session_start(); pe prima linie la fel si include/require config.php din alte pagini |
|
| Sus |
|
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc...Pff...ce chestie...am modificat doar la 2 pagini urmand ca sa pun config.php pe prima linie si in celalte pagini....
Have a nice day, |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|