|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
maha88a
Data înscrierii: 25/Mai/2006
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 5:54 am Titlul subiectului: Trimitere de date intre 2 site'uri |
|
|
Vreau sa trimit date (text) intre 2 site'uri aflate pe domenii diferite si sa il obtin sub forma de variabila pe al doilea.
Am incercat toate posibilitatile care le-am gasit pe google de trimitere si nu a functionat.
Mai exact, prima oara am incercat sa trimit prin metoda de autosubmit form: pe primul site am pus intr-o pagina un redirect catre pagina de pe site-ul doi, unde se afla un form si are autosubmit utilizand secventa
Cod: <body onload="document.sendvalue.submit();">
care face action inapoi catre pagina de pe primul site. Am incerca si prin metoda POST si prin GET. Acelasi lucru. Cand vrea sa faca submit pe al doilea site in apare o pagina de eroare...
La ce trebuie dat on la din php.ini pentru acest lucru?
Am zis sa o las pe asta ca nu merge si sa incerc altfe. In a doua metoda am incercat sa trimit datele prin Cookies. Pe primul site am pus in pagina ca sa imi faca redirect catre al 2 lea numai cand nu este setat cookies'ul, iar pe al 2lea am pus setcookies(); apoi redirect inapoi pe primul site si de aici vroiam sa iau valoarea lui cookies, dar nu o pot lua. Valoarea se seteaza...dar nu o pot prelua pe al doilea site.
Cum pot sa fac lucrul acesta daca cookies-ul a fost setat pe un domeniu si eu vreau sa il iau pe alt domeniu?
A treia varianta am incercat-o cu $_SESSION. la fel cu am facut prin cookies, si nici asa nu a mers.
Doresc sa folosesc una dintre aceste varianta (sau altele mai bune) si sa ignor fopen sau include... |
|
| Sus |
|
maha88a
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nimeni nu stie!? :( |
|
| Sus |
|
maha88a
|
| Trimis: Dum Mai 18, 2008 4:09 pm Titlul subiectului: Rezolvat! |
|
|
S-a rezolvat pana la urma problema. Am folosit functia fsockopen.
http://www.php.net/fsockopen |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|