Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

$_GET, $_SERVER['PHP-SELF']
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
l33t

Data înscrierii: 10/Mai/2008

Trimis: Joi Mai 15, 2008 9:27 pm    Titlul subiectului: $_GET, $_SERVER['PHP-SELF']  

vreau sa fac paginatia pentru afisarea rezultatelor dintr-o baza de date, si am o problema la metoda $_GET
am pagina de genu: localhost/pagina.php?id1=$id&id2=$id2&page=$page
si nu stiu cum sa fac sa pot afisa rezultatele pentru $id si $id2
am reusit doar prima pagina pentru id, dupa care pe restul nu le ia
id2 reprezinta o subcategorie a lui id
am incercat si prin a scrie linkul cu pagina si cu $_server['php-self']
cred ca m-ar ajuta daca ar exista ceva de genul $_server['php-self'] sa returneze nu doar pagina.php ci pagina.php?id=$id
orice sugestie este binevenita

stiam de $_get['x'], dar, mie dupa ce afisez pentru $_get['id']- adica toate inregistrarile indiferent de id2
in selectul din mysql exista un if (isset($_get['id2'])select ... where `camp_id`=$_get['id']) and `camp_id2`=$_get['id'] else selecteaza doar pt $_get['id'] - adica ia toate inreg cu `camp_id` indiferent de `camp_id2`
dar asta imi merge doar pt prima pagina cand trec de la pagina.php?id=1&id2=1&page=1 la page=2 nu mai afiseaza nimic
si nici pentru id=1&id=2&page=1 nu afiseaza
pe prima pagina si eu folosesc echo get si ia totul bine, pe restul spune ca nu gaseste pagina iar linkul e bine scris, deci undeva ori e gresit un if ori $_get nu ia ce ar trebui
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Mai 15, 2008 9:31 pm    Titlul subiectului:  

echo $_GET['id1'];
echo $_GET['id2'];

pentru nickname-ul l33t ma asteptam la mai mult.
Sus  
l33t

Data înscrierii: 10/Mai/2008

Trimis: Joi Mai 15, 2008 11:35 pm    Titlul subiectului:  

nvm am reusit sa-l fac :D
gresisem in 2 functii, in cea de afisare uitasem sa pun .php? si in alta functie pt a gasi numarul total al inregistrarilor pt id sau id2 pusesem gresit 2 variabile (trebuiau globale)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1