| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bluman2008
Data înscrierii: 15/Mai/2008
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 9:09 pm Titlul subiectului: Help pliz |
|
|
Am nevoie si eu de un script va rog....
Am un tabel vreau ca atunci cand dau click pe o casuta din el background-ul acesteia sa isi modifice culoarea ,iar daca dau click din noua pe casuta sa revina la norma. Aceste casute sunt completate cu cifre , vreau ca atunci cand dau click pe casuta cifra din ea sa fie adugata intr-un tabel care il am mai jos... daca dau click a 2-a oara pe aceiasi casuta cifra sa fie stearsa din tabelul de jos si culoarea de background sa revina la normal. |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 8:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| Altu care vrea si el un script. Hai ca iti fac eu dar cu o conditie. Faci si tu ceva pentru mine.Un script sa urc multe filme si sa pot sa dau add la multi friends ... un fel de Youtube combinat cu Hi5 dar sa aiba si ceva din flickr si daca se poate sa faci si o sectiune de desktop online.Intrucat tu esti nou , te astept pe tine sa il faci primul pt. ca nu prezinti incredere.Spor la codat! |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| LOL! NooK, la postul asta chiar ti s-a potrivit avatarul! GG! |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru schimbarea culorii unui element pe onclick:
http://www.webmasterworld.com/forum91/3388.htm
La a doua problema trebuie sa creezi td-urile dinamic si sa le injectezi/stergi in/din document via DOM. Gasesti un exemplu pe forum in sectiunea HTML/JavaScript/CSS.
Later. |
|
| Sus |
|
bluman2008
Data înscrierii: 15/Mai/2008
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms all.
Nook nu avea nevoie de scriptul facut complet ... aveam nevoie de niste idei dar na .... daca asa stii tu sa ajuti lumea ms ! |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca scriai "Oameni buni , ma chinui de ceva timp sa fac { .... } nu reusesc deloc , dati-mi o punte de plecare va rog!" sau "Vreau sa fac {...} am ajuns pana la punctul {....} si de aici nu mai stiu ce sa fac.Help pliz" te ajutam cu cea mai mare placere. Spor la lucru in continuare ! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|