| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
catalinxpro
Data înscrierii: 12/Iul/2006
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: [redesign] anuntuturi calculatoare |
|
|
Salutare!
ce parere aveti despre noul design http://www.anunturi-calculatoare.com/ ? |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 9:21 am Titlul subiectului: |
|
|
| Uite ce zic eu . Daca tot 99% din anunturi sunt fara poza , nu o mai afisa pe prima pagina ( pana la urma e un moft nu ? ) .Apoi scade inaltimea la anunturile alea.E prea mult spatiu alb iar titlul unui anunt e scris prea mic, pune-i alta culoare sa iasa cumva in evidenta.Ar mai fi dar las si pe altii sa isi dea cu pararea. |
|
| Sus |
|
catalinxpro
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
NooK a scris: Uite ce zic eu . Daca tot 99% din anunturi sunt fara poza , nu o mai afisa pe prima pagina ( pana la urma e un moft nu ? ) .Apoi scade inaltimea la anunturile alea.E prea mult spatiu alb iar titlul unui anunt e scris prea mic, pune-i alta culoare sa iasa cumva in evidenta.Ar mai fi dar las si pe altii sa isi dea cu pararea.
multumesc pentru sfaturi!
astept si alte parerei si critici (in special) :D |
|
| Sus |
|
catalinxpro
|
| Trimis: Sâm Mai 17, 2008 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu mai zice nimeni nimic? |
|
| Sus |
|
radu_paraleste
Data înscrierii: 02/Iul/2007
Locație: Galati
|
| Trimis: Sâm Mai 17, 2008 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| contactul nu mere...si mie se pare ca ai prea multe nuante de albastru...10 numai cat am aruncat o privire...care dpmdv nu dau bine deloc. Aceiasi problema o ai si cu scrisul...o gama larga de fonturi...valid w3c nu este...aproximativ 60 de erori....! km atat la prima vedere! |
|
| Sus |
|
catalinxpro
|
| Trimis: Sâm Mai 17, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
pagina de contact nu am facut-o....
erorile au aparut deoarece am uitat sa ma uit daca e valid dupa ce am adaugat reclamele... |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Formularul de cautare functioneaza doar in prima pagina(index.php) si inputul este forte greu de observat pe un monitir LCD. Incearca sa-i pui un border albastru sau un gri mai pronuntat.
Linkurile din footer sunt prea apropiate, foloseste un separator(ex: characterul pipe ) sau padding horizontal ca sa fie mai usor de deosebit.
Daca un produs nu are asociate poze de ce mai afisezi textul: Fotografii anunt?
Vad ca ti-a fost atrasa atentia cu privire la validare asa ca o sa te scutesc de data asta.
Later. |
|
| Sus |
|
catalinxpro
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Copyright a scris: Formularul de cautare functioneaza doar in prima pagina(index.php) si inputul este forte greu de observat pe un monitir LCD. Incearca sa-i pui un border albastru sau un gri mai pronuntat.
Linkurile din footer sunt prea apropiate, foloseste un separator(ex: characterul pipe ) sau padding horizontal ca sa fie mai usor de deosebit.
Daca un produs nu are asociate poze de ce mai afisezi textul: Fotografii anunt?
Vad ca ti-a fost atrasa atentia cu privire la validare asa ca o sa te scutesc de data asta.
Later.
cum adica inputul cauta apare doar pe index.php ?
siteul acum este valid...cum am mai spus era problema cu reclamele
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.anunturi-calculatoare.com%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
o sa fac sa apara Fotografii anunt doar la anunturile cu poza...am uitat :lol: |
|
| Sus |
|
radu_paraleste
Data înscrierii: 02/Iul/2007
Locație: Galati
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa intrii pe pagina unui produs si dai sa caute.! o sa iti faca link-ul de forma: http://www.anunturi-calculatoare.com/Vand~placa~de~baza~cu~procesor-71?p=anunturi&cauta=procesor&frm_cauta=cauta
e din .htaccess |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Formularul apare in toate paginile dar functioneaza doar in index, in celelalte pagini daca apesi cauta se reincarca pagina curenta.
Later. |
|
| Sus |
|
catalinxpro
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
am rezolvat cu , cauta :D multumesc mult |