Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vand site
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Kh30pS

Data înscrierii: 03/Aug/2007

Trimis: Vin Aug 03, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Vand site  

Siteul este unul de jocuri. PageRank 0 . Maxim 3 saptamani de cand a fost putin online , vizitatori maxim 210 . Site-ul a fost optimiziat seo deci vizitatorii sunt in crestere. Cine doreste detalii sau este interesat de el ma poate contacta la id :Kh30p5 . Bafta . Accept si critici.
Sus  
salty pops

Data înscrierii: 07/Noi/2007

Trimis: Joi Noi 08, 2007 4:29 pm    Titlul subiectului:  

Mai este de vanzare site-ul?
Astept pm.
Sus  
Sylver Cheetah 53

Data înscrierii: 31/Aug/2008

Trimis: Dum Aug 31, 2008 1:24 pm    Titlul subiectului:  

Doamne, păi dacă are PR 0 nu prea văd cine s-ar înghesui să plătească. :roll:
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Sep 01, 2008 12:38 pm    Titlul subiectului:  

Sylver Cheetah 53, ti-ai facut o obisnuinta sa reinvii topicuri de anu trecut ? Vrei postcount sau pur si simplu nu prea stii cu ce se mananca un forum ?
Sus  
Sylver Cheetah 53

Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:16 pm    Titlul subiectului:  

kyron a scris: Sylver Cheetah 53, ti-ai facut o obisnuinta sa reinvii topicuri de anu trecut ? Vrei postcount sau pur si simplu nu prea stii cu ce se mananca un forum ?
*anul

Eu știu cu ce se mănîncă un forum, dar tu știi cu ce se mănîncă limba română? :wink: Cine te crezi să mă iei la rost? :? Ce, era subiect cu termen de valabilitate și expirase? :lol:
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:26 pm    Titlul subiectului:  

In primul rand, kyron are tot dreptul sa te ia la rost, din 2 motive:
1. e membru al forum-ului de 4 ani, tu esti de o zi.
2. post-ul tau nu are nici un rost, e offtopic si miroase a postcount.

Iar remarca cu anu/anul e gratuita. Abtine-te.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:28 pm    Titlul subiectului:  

@Sylver Cheetah 53: Nici tu nu stii cu ce se mananca limba romana ... dupa "Doamne" trebuia sa pui semnul exclamarii, virgula este nepotrivita pentru situatia ta. In fond "Doamne" este o exclamatie.
Daca ziceai "Domn'le" sau "Domne" puteai sa pui virgula.

Cineva sa inchida topicul asta ... de fapt ar trebui inchise mai toate cu peste un an vechime.
Sus  
Sylver Cheetah 53

Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:34 pm    Titlul subiectului:  

Habar n-ai de limba română. 8O Trebuia să pui virgulă după în fond. :wink:

@mihaitha: De ce să fie gratuită? :?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Lun Sep 01, 2008 1:51 pm    Titlul subiectului:  

De ce? Hai sa analizam:
- tu ai postat offtopic, fara rost si fara a avea ceva cat de cat important sau inteligent de spus, si toate astea la un post de acum un an.
- kyron a scris "anu" in loc de "anul" sau "anu'". Si tu latri la el cum ca 'cine se crede'.

Concluzie: fa bine si invata sa te porti. Daca un membru care e pe acest forum de un timp de 600 de ori mai mare decat al tau si are de 500 de ori mai multe postari (ti-am numarat doar postarile on-topic, deci una) iti atrage atentia, bagi la cap, nu te ataci ca o mandrivă (cunoscatorii stiu despre ce vorba). Daca nu poti sa te abtii, du-te draga pe un forum de literatura.
Sus  
kyron

Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:04 pm    Titlul subiectului:  

Sylver Cheetah 53 a scris:
Eu știu cu ce se mănîncă un forum, dar tu știi cu ce se mănîncă limba română? :wink: Cine te crezi să mă iei la rost? :? Ce, era subiect cu termen de valabilitate și expirase? :lol:

De obicei nu raspund la astfel de copilarii, dar daca tot te-ai dat atat de rotund cu gramatica ta, mai studiaza cuvintele ingrosate. Stii vorba aia, daca taceai....
Sus  
Sylver Cheetah 53

Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:17 pm    Titlul subiectului:  

Cînd o să citești tu cărțile pe care le-am citit eu, atunci să-mi spui să mai studiez!

Cod: sylvercheetah53.blogspot [dot] com/2008/08/studiu-asupra-scrierii-cu-din-i.html (copiază în browser și înlocuiește dot cu punct)
Sus  
kyron

Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:27 pm    Titlul subiectului:  

Nu ma intereseaza ce carti ai citit tu. Daca tu nu esti de acord cu aceasta regula gramaticala e doar problema ta. Te sfatuiesc, ca si mihaitha mai devreme, sa dezbati problemele astea pe un forum de literatura, gramatica, etc. Aici nu e cazul. Bafta !
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004

Trimis: Lun Sep 01, 2008 2:28 pm    Titlul subiectului:  

Prea multe discutii offtopic, topic inchis
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Pagina 1 din 1