Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

virus
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Joi Mai 08, 2008 4:24 pm    Titlul subiectului: virus  

cum as putea devirusa un site ? ii tot bag un backup nevirusat si el tot nu se lasa, in 2-3 ore apare la loc codul js
ps. : hostul zice ca nare el treaba
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Joi Mai 08, 2008 6:46 pm    Titlul subiectului:  

pai, daca tu stergi tot ce ai in cont si pui niste fisiere care nu au probleme de securitate atunci hostul e de vina... dar cred ca inainte de toate ar trebui sa-ti verifici scriptul tau
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Mai 08, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului:  

Ia verifica site-ul din afara retelei tale, vezi mai apare js-ul?
(da-ne noua linkul si zi dupa ce js sa ne uitam)
Sus  
crivion

Trimis: Joi Mai 08, 2008 7:36 pm    Titlul subiectului:  

pai se vede din exterior, kasperky trage alarma, linkul e aici www.bazar-auto.com insa abia am facut restore deci niciun js nu a aparut inca, peste script mam uitat si nu mai dau voie la niciun fisier pt upload

ps. recunosc ca lam facut acum 1 an cand eram mai varza decat acum deci nu vreau pareri de genul[/url]
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:57 pm    Titlul subiectului:  

nu tre sa dai voie la upload... e suficient si sa incluzi fisier extern si, sunt multe alte posibile gauri de securitate [ce bine era sa fie numai partea de upload :lol:]
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 09, 2008 5:58 am    Titlul subiectului:  

crivion a scris: pai se vede din exterior, kasperky trage alarma, linkul e aici www.bazar-auto.com insa abia am facut restore deci niciun js nu a aparut inca, peste script mam uitat si nu mai dau voie la niciun fisier pt upload

Daca-l vede kaspersky e nerelevant, aia e doar la tine in calculator. Ideea era daca acel JS il vad si alti vizitatori din alte retele, poate il vezi doar tu din calculatorul tau (sau din aceasi retea) si atunci e alta problema (un calculator virusat in reteaua ta ce isi baga "coada" in pachetele tranzitate in retea). Eventual uita-te si pe alte site-uri, nu cumva apare si acolo acel JS?
Sus  
crivion

Trimis: Vin Mai 09, 2008 9:07 am    Titlul subiectului:  

nu man, m-am conectat din retele diferite si degeaba, tot apare jsul, plus ca adsense a scazut drastic deci multi nu pot accesa siteul daca au un antivirus ok
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> HTML/JavaScript/CSS
Pagina 1 din 1