|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
UnTip
Data înscrierii: 03/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Mai 09, 2008 9:43 am Titlul subiectului: redirect din raspuns ajax |
|
|
Am imaginea de mai sus....
dupa cum vedeti un input de tip submit care face o cautare intre 2 date introduse in 2 campuri , raspunsul in urma apasarii butonului de tip submit si un buton de tip imagine care imi deschide o fereastra in care... am un buton, la onclick pe butonul respectiv se apeleaza o functie, ajax , care imi aduce rezultatul in raspuns ajax.....
ce m-ar interesa pe mine acum....
modalitati prin care pot afisa datele in urma cautarii in functie de campurile mele (CNP si nume pacient) in pagina din spate, in post, fara sa suprascriu div-ul in care afisez datele initual....
adica...mai pe inteles scriu ceva dau cauta...ca raspuns ajax pun ceva de genu... $_POST['zzz']='ok' in cazul acesta fac o redirectare catre aceiasi pagina apoi in aceiasi pagina pun conditia daca e setat $_POST['zzz'] daca asta... fa ceea ce imi intorcea functia ajax.... cel putin asa m-am gandit eu.. nu stiu daca e posibil as dori sa vad si alte pareri |
|
| Sus |
|
UnTip
Data înscrierii: 03/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Mai 09, 2008 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu intreb eu raspund, afisarea dateoro din functia ajax in div-ul din spatele ferestrei , in care erau afisate datele initial, deschise cu aceleasi date pe care le primesc din post |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Sâm Mai 10, 2008 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu vad poza si nu prea inteleg ce zici.
Faci o cautare cu Ajax si afisezi raspunsul in alt div.
Ce treaba are POST la intoarcerea rezultatului de la server ?
Zici : "ca raspuns ajax pun ceva de genu... $_POST['zzz']='ok' ", adica ? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Mai 10, 2008 4:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ti-a picat serverul sau ceva ...
Incearca http://photos.piry.net |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|