Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Despre Zend
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
guppy

Data înscrierii: 02/Mai/2007

Trimis: Mie Mai 07, 2008 6:20 pm    Titlul subiectului: Despre Zend  

Salutare,

Mi-am bagat si eu de curand ZendStudio 5, si vroiam sa stiu daca are si manul de SQL....am cam umblat eu prin el si nu l-am gasit :)...
O zi buna,[/code]
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Joi Mai 08, 2008 1:34 am    Titlul subiectului:  

SQL = Structured Query Language
PHP = stii tu ce ...

Zend = The Php company ...
Zend Studio = PHP Development software ...

PHP nu are nici o legatura cu SQL, deci nu exista vreun motiv pentru care sa aibe un manual de SQL.

Intra pe http://dev.mysql.com/doc/ pentru chestii legate de mysql (care functioneaza in mare mai pe toate serverele de baze de date).
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Mai 08, 2008 8:46 am    Titlul subiectului:  

Manualul de SQL nu exista, pentru ca nu exista SQL. SQL e un concept, nu un limbaj. Exista o multime de SQL-uri (cum zicea si Piry, Structured Query Languages - limbaje de interogari structurate), cum ar fi MySQL, MSSQL, Oracle, PostgreSQL, si, de ce nu, si Access SQL :).
Sus  
mandriva2007

Data înscrierii: 02/Oct/2007

Trimis: Mar Iun 10, 2008 3:38 am    Titlul subiectului:  

E CHIAR UN LIMBAJ ASA MAI CU GHILIMELE DAR E UN LIMBAJ (Structured Query Language).Si vorbind de zend studio ,am lucrat pe el si ma declar multumit de versiunea demo :lol: .e un compilator de php bun.m-a ajutat mult.bine aproximativ acelesii rezultate puteti sa le obtineti cu celebrul si nemuritorul vi din linux,dar una peste alta e o treaba desteapta.ganditiva ca faceti un proiect pt cineva acest program permite practic accesarea la distanta a serverului pt care faceti proiectu.practic nu tre sa te le ma ipui in var/www/html/ ,iertati-ma dak a mgresit ordinea .dar la ora asta e acceptabil.by "pinguinul e cea mai desteapta creatura pt it"
Sus  
hunt_h_er

Data înscrierii: 14/Sep/2006

Trimis: Mar Iun 10, 2008 8:55 am    Titlul subiectului:  

aptana.. mult mai ok decat toate. Suport pt php destul de bun si, in special, de ror
Sus  
guppy

Data înscrierii: 02/Mai/2007

Trimis: Mar Iun 10, 2008 10:26 am    Titlul subiectului:  

da am inceut sa il faolosec de ceva vreme, si consider ca este foarte util
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Software
Pagina 1 din 1