| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 11:36 am Titlul subiectului: Link-uri navigatie forum |
|
|
Propun administratorilor sa modifice putin template-ul forum-ului si sa adauge link-urile de navigatie (Forum PHP Romania... > Sectiune > Topic) si in partea de jos a thread-urilor si a sectiunilor. E cam enervant sa trebuiasca sa dau scroll pana inapoi in partea de sus la thread-urile cu mai multe mesaje pe o pagina.
Multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sustin si eu |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu folosesc butonul de "home" :) |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pirahna a scris: eu folosesc butonul de "home" :) Sa fii sanatos. Eu am alt homepage. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 5:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihaitha a scris: Pirahna a scris: eu folosesc butonul de "home" :) Sa fii sanatos. Eu am alt homepage.
Prin buton ma refer la tasta ... prin tasta ma refer la aia de pe tastatura, din dreapta lui insert si deasupra lui "End". |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 10:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu altii cum sunt, piry, dar eu unul prin 'buton' ma refer la buton, si cand vreau sa ma refer la tasta o fac prin 'tasta' :P Hai ca o dam deja in offtopic. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Mar 20, 2008 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
piry s-a exprimat gresit [hai, recunoaste!] :lol:
Citat: Hai ca o dam deja in offtopic.
too late! :)
dar, mihaita... e o treaba relativ inutila, nu numai ca apesi tasta home, dar nu cred ca e asa greu sa dai de bara de derulare [ti-am mai zis ca esti pretentios :P] pentru ca... daca esti la jumatatea paginii, ce faci? te gandesti unde dai de scroll? [trebuie sa dai, in sus sau in jos, nu?]
deci... nu zic ca e rau dar, e o preferinta "de fițe", sa zic asa...
nu e greu, dar e un timp pierdut... mai ales pentru un admin ocupat :lol: |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Vin Mar 21, 2008 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca e o chestie chiar atat de 'de fite', un procentaj destul de mare (peste 50% in orice caz) din template-urile de phpbb pe care le-am vazut implementate au si chestia asta. Chestia cu 'jumatea paginii' e cam exagerata, nu sunt magar sa nu stiu din ce capita sa mananc si sa mor de foame. In momentul ala alegerea e irelevanta, problema e cand sunt trecut de jumatatea paginii, la un thread de 20 de mesaje (cred ca atatea afiseaza standard).
Iar tasta home mi-e peste mana sa o apas, am mouse-ul si tastatura la nivele diferite pe birou, mi-ar fi mult mai usor sa rezolv din mouse.
Anyway, daca cristi (am inteles ca asa il cheama pe admin) nu are timp sa implementeze asta, no problem, putem contribui si noi. Il rog sa imi trimita (mihai at sinapsis-software punct ro) viewforum_body.tpl si viewtopic_body.tpl si le voi implementa eu. |
|
| Sus |
|
Tutorialz
Data înscrierii: 29/Apr/2008
|
| Trimis: Mar Apr 29, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De acord și eu. |
|
| Sus |