| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
seaxaide
Data înscrierii: 27/Mar/2008
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 12:13 pm Titlul subiectului: Accesare link == INSERT INTO `table` |
|
|
Mai intai salut la toata lumea , am si eu o dilema si aceasta fiind , cum pot sa fac ca atunci cand un utilizator acceseaza un link ( ex www.ssss.com/pagina.php?id=1,2,3,4 etc . ) sa i se introduca acelui id o valoare in baza de date in tabela `x` in coloana "valoare "
multumesc anticipat !
o zi buna ! |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 5:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| update x set valoare = valoare where id = $_GET['id'] |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Crivion :) multumesc dar cum fac sa face update atunci cand se acceseaza linkul :oops: |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca inteleg ce vrei.
Ai in pagina link-uri spre alte site-uri si vrei sa-ti scrii intr-o tabela de cate ori a fost accesat un link.
E un pic mai complicat. Faci trimitere catre o pagina de-a ta in care dupa ce actualizezi tabela (UPDATE ...) accesezi link-ul |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
:-? multumesc dechim dar intrebarea mea este : cand accesez linkul , se face acest "ciclu" automat ?( nu stiu cum sa-ti explic , uite ca la bitefight daca ai auzit de jocul acesta , cand iti da un link http://site.com/pagina.php?id=1 , si cand accesezi linkul se face automat acel update fara nici un form sau altceva ! ).Daca ce mi-ai scris tu acolo face ce am zis eu mai sus atunci vreau sa te intreb ce face $_GET , SET , WHERE . Am observat ca ai scris "datele" de la connectare la db direct in pagina fara require_once('config.php'); sincer nu stiam ca merge asa .. GG am aflat ceva nou :D
:!: |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
NU stiiam ca esti online si m-am razgandit. Citeste ce am scris, ca nu inteleg ce vrei.
Chestia cu include "config.php" tine de stil.
Imi pare rau am crezut ca ai nevoie de ajutor dar tu trebuie sa citesti daca nu stii ce fac astea :
$_GET
UPDATE |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Dum Mai 04, 2008 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aha . multumesc am inteles ce fac acele "doua" |