Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cate vizualizari a avut o pagina ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
.php

Data înscrierii: 04/Mar/2008

Trimis: Vin Mai 02, 2008 7:50 pm    Titlul subiectului: cate vizualizari a avut o pagina ?  

Salut. Cum pot sa fac sa aflu cate vizualizari a avut o pagina ? Am facut un tabel in baza de date, cu un camp, numit "intrari".

In acea pagina careia vreau sa-i numar afisarile am facut un query prin care am aflat numarul din campul intrari, iar apoi am facut UPDATE, in care am schimbat $sql cu $sql + 1.

Ce am gresit ?
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:20 pm    Titlul subiectului:  

si daca fac un script sa dea refres la pagina ta din 5 in 5 secunde tie o sa ti se incrementeze contorul la fiecare refres?

ia citeste tutorialul asta e pe aceeasi idee cu ce vrei tu - Monitorizarea (contorizarea) fișierelor la download
Sus  
.php

Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:29 pm    Titlul subiectului:  

pentru inceput, as vrea sa fac doar asta, urmand sa pun o limitare pe ip, dar asta stiu cum se face, am gasit un topic in care se explica.
Sus  
Birkoff

Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:41 pm    Titlul subiectului:  

pai si ce nu iti iese? Ai dat si tu un echo la interogare sa vezi ce anume bagi in baza de date? Ce eroare da, sau ce nu face?
Sus  
.php

Trimis: Vin Mai 02, 2008 9:19 pm    Titlul subiectului:  

Mersi de link, am inteles. Eu ma gandeam la alta metoda, aceea de a avea o singura linie intr-un camp, iar ei sa ii fac update la fiecare intrare, dar era putin mai greu.

Dupa ce am dat echo, $final nu apare si nu stiu de ce. Un singur lucru nu prea am inteles, si cred ca aici e greseala.

$comanda_sql = "SELECT count(*) FROM `download` GROUP BY `ip`";
$interogare_sql = mysql_query($comanda_sql);
$total = mysql_result($interogare_sql, 0);

Ce face ultima linie si ce e acel 0 ?
Sus  
Birkoff

Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:37 pm    Titlul subiectului:  

http://www.php.net/manual/ro/function.mysql-result.php
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1