|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
.php
Data înscrierii: 04/Mar/2008
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 7:50 pm Titlul subiectului: cate vizualizari a avut o pagina ? |
|
|
Salut. Cum pot sa fac sa aflu cate vizualizari a avut o pagina ? Am facut un tabel in baza de date, cu un camp, numit "intrari".
In acea pagina careia vreau sa-i numar afisarile am facut un query prin care am aflat numarul din campul intrari, iar apoi am facut UPDATE, in care am schimbat $sql cu $sql + 1.
Ce am gresit ? |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
si daca fac un script sa dea refres la pagina ta din 5 in 5 secunde tie o sa ti se incrementeze contorul la fiecare refres?
ia citeste tutorialul asta e pe aceeasi idee cu ce vrei tu - Monitorizarea (contorizarea) fișierelor la download |
|
| Sus |
|
.php
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pentru inceput, as vrea sa fac doar asta, urmand sa pun o limitare pe ip, dar asta stiu cum se face, am gasit un topic in care se explica. |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 8:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai si ce nu iti iese? Ai dat si tu un echo la interogare sa vezi ce anume bagi in baza de date? Ce eroare da, sau ce nu face? |
|
| Sus |
|
.php
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi de link, am inteles. Eu ma gandeam la alta metoda, aceea de a avea o singura linie intr-un camp, iar ei sa ii fac update la fiecare intrare, dar era putin mai greu.
Dupa ce am dat echo, $final nu apare si nu stiu de ce. Un singur lucru nu prea am inteles, si cred ca aici e greseala.
$comanda_sql = "SELECT count(*) FROM `download` GROUP BY `ip`";
$interogare_sql = mysql_query($comanda_sql);
$total = mysql_result($interogare_sql, 0);
Ce face ultima linie si ce e acel 0 ? |
|
| Sus |
|
Birkoff
|
| Trimis: Vin Mai 02, 2008 10:37 pm Titlul subiectului: |