Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Joomla
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cificutz

Data înscrierii: 18/Apr/2008

Trimis: Mar Mai 20, 2008 12:16 pm    Titlul subiectului: Joomla  

Salut.
am inceput sa fac un magazin virtual respectiv chiclingerie.ro (incepator fiind).Am reusit sa ma dscurc singur pana acum cu cateva din probleme, insa ma lovesc de o problema caruia nu ii pot da de cap de catva zile, respectiv schimbarea limbi din engleaza in romana.Folosesc Joomla si virtuemart versiunea 1.5.0. Accept orice critica vis a vis de site(doar asa mai invat si eu) insa va rog daca foloseste cineva acelasi os-commerce si stie cum pot rezolva aceasta problema sa ma ajute sa pot sa trec mai departe.
Multumesc!
Sus  
Poyo

Data înscrierii: 08/Iun/2008
Locație: Rm. Valcea

Trimis: Dum Iun 08, 2008 4:32 pm    Titlul subiectului:  

Cred ca cea mai buna idee e sa platesti pentru un script propriu .
Sus  
eugenmt

Data înscrierii: 10/Iul/2008

Trimis: Lun Iul 14, 2008 8:02 pm    Titlul subiectului:  

du-te pe site-ul celor de la virtuemart si vezi ca au acolo traducerea in romana. tot acolo gasesti si instructiunile de instalare.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1