Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Help! Rewrite Rule Nginx
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
djcalin

Data înscrierii: 21/Sep/2007

Trimis: Lun Apr 28, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Help! Rewrite Rule Nginx  

Saal all:D

Ma poate ajuta si pe mine cineva care cunoaste webserverul nginx?:D:P

Deci am un site in php-nuke si merge sa fac rewrite la toate linkurile inafara de acesta

RewriteRule ^video-(comments|details|editorial)-([0-9]*)-([[:punct:]/:\-\'{}()._&a-zA-Z0-9+=]*).html

modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload$1&lid=$2&ttitle=$3

Cand dau restart la nginx imi da err asta:

Restarting nginx: 2008/04/28 19:11:49 [emerg] 13989#0: directive "rewrite" is not terminated by ";" in /usr/local/webserver/nginx/conf/vhosts/www_domeniulmeu_com.conf:17

Ar mai fi o alta metoda de rewrite ? adika sa fie modificat acest link si sa mearga:( ,,, e ca nu inteleg din ce cauza da erroarea accea.. Daca ma poate ajuta cineva pls raspundemi:P:D
Sus  
bruzli

Data înscrierii: 17/Oct/2005
Locație: Oradea

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:16 am    Titlul subiectului:  

Iti spune in eroare care e problema. E o regula de apache mod-rewrite care trebuie sa o convertesti pentru modulul de rewrite de la Nginx, ai aici un tutorial: http://wiki.codemongers.com/NginxHttpRewriteModule

Btw, ai gazduire de la rusi?
Sus  
djcalin

Data înscrierii: 21/Sep/2007

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:21 am    Titlul subiectului:  

Nu nu am de la rusi gazduire:)) am de la ovh :p

Deci la toate siturile imi merge rewrite , ...dar acest link pare ca e mai complicat putin.. nush ce sa fac k nu inteleg ce trebuie covertitt...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1