Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

afiasare din DB in functie de LIMIT
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ovann

Data înscrierii: 02/Dec/2007

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:12 am    Titlul subiectului: afiasare din DB in functie de LIMIT  

Salut,

Vreau sa fac un fisier index.php care sa afiseze din baza de date in functie de o limita iar cand depaseste limita sa ceeze un nou id pentru pagina.
Exemplu : am index.php?articol=1 ( articol=1 va afisa maxim 5 rows`uri , daca in db sunt mai mult de 5 rows atunci scriptul sa creeze automat index.php?articol=2 si sa afiseze in articol=2 cel de`al saselea row si asa mai departe )

Am nevoie doar de o schita sau o explicatie pe scurt daca aveti placerea :P.
O zi buna!
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:19 am    Titlul subiectului:  

cauta despre php pagination
Sus  
ovann

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:20 am    Titlul subiectului:  

Multumesc ! ;) sper sa ma descurc :D

Mai am o intrebare , cum fac ca atunci cand afisez array`urile ($rows['bla'] ) extrase din baza de date intr`un template html/xhtml cu cod css ( pentru pozitionare ) , acesta ( codul CSS ) sa integreze perfect codul php , mai concret daca $row['body'] are 250 de caractere , atunci templateul sa se adapteze singur sau daca are 50 de caractere sa se adapteze si sa devina mai mic div`ul.
Sus  
alexx_utza

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: baia mare

Trimis: Mar Apr 29, 2008 10:12 am    Titlul subiectului:  

<div style="width:<?php echo strlen($row['bla'])*proc;?>px;">
lungimea divului este aprox cat lungimea $row['bla']...tre sa tii cont totusi cont si de fontul care il folosesti si size-ul... si mai faci o mica inmultire in functie de raportul dintre piel si caracterul folosit de tine (adica proc)
</div>
Sus  
ovann

Trimis: Mar Apr 29, 2008 10:21 am    Titlul subiectului:  

mersi:P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1