|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
dan_im19
Data înscrierii: 11/Apr/2006
|
| Trimis: Mar Apr 29, 2008 1:29 am Titlul subiectului: Newsletter trimis rudimentar? |
|
|
Va salut!
Am intalnit o metoda, care mie personal mi se pare barbara, de a trimite un newsletter. Este vorba de adaugarea tuturor emailurilor(in jur de 5000) in bcc si pur si simplu trimiterea lor cu o singura apelare a functiei mail. Daca poate sa imi spuna cineva daca e gresita metoda, ineficienta,grosiera sau orice alta descriere de acest gen, ii multumesc. |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| atata timp cat serverul de mail iti permite, da-i bataie! |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Mar Apr 29, 2008 10:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| @crivion, nustiu cum dar nu cred serveru sai permita sa trimita 5000 de emailuri dintro singura data..! |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Mie Apr 30, 2008 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt de acord ca e barbara, plus ca prin aceasta metoda se pierde din conceptul de newsletter. Newsletter-ul este ceva cat de cat personal, in sensul ca 'eu m-am inscris, eu il primesc'. Mie nu mi-ar conveni sa primesc un newsletter adresat altcuiva, in care eu sunt al 2944-lea din BCC. E ca si cum ma abonez la un ziar, dar ziarul il primeste in posta vecinul, si eu primesc o hartiuta: 'citeste-l de la vecinu'. |
|
| Sus |
|
bluecrime
Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Botosani
|
| Trimis: Mie Apr 30, 2008 1:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihaitha
totusi eu vad altfel problema...
Daca te abonezi la un newsletter...pai eu stiu ca te inscrii intr-o lista...
Acum depinde cum trimite administratorul acele newslettere...
Daca acea metoda nu e chiar buna...nu inseamna ca de acum trimitem mesaj la fiecare in parte..
Adresele se pot sorta dupa daca inscrierii si sa primesti la o anumita perioada de timp. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Mie Apr 30, 2008 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai in baza de date la tabelul cu datele newsletter un camp TRIMIS si unul DE_TIMIS si la mail ai campul TRIMIS
trimite cu smtp intr-o repetitie pachete de 40-100 de mail-uri [sau cat iti permite host-ul] newsletter-ul care este de trimis si numai cel care nu a fost trimis... si, cand trimiti mail-ul il marchezi ca fiind trimis... Se vor trimite doar cele netrimise, evident. Apoi, la final, cand e trimis ultimul mail, marchezi newsletter-ul ca fiind trimis [nu mai intra in discutie] si mail-urile ca fiind netrimise [toate]
PS: metoda ta e aiurea... nu stiu daca iti da hosting-ul ban dar nici nu va fi multumit de ideea ta...
PPS: depinde de posibilitatile hosting-ului... eventual, trimit cu SMTP-ul de la Google toate odata si, nu te mai stresezi dar, nu stiu restrictiile lui G referitor la asta [eu am intrebat p-aici... tu poti sa intrebi pe la ei - un faq, ceva] |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|