Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.top.whatsfunny.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Perfu

Data înscrierii: 12/Mar/2008

Trimis: Dum Apr 27, 2008 3:56 am    Titlul subiectului: www.top.whatsfunny.ro  

top.whatsfunny.ro

Astept parerile sau criticiile voastre legate de acest director
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Apr 27, 2008 4:55 am    Titlul subiectului:  

1. m-am inecat cu un ou
2. n-ai header
Sus  
alexx_utza

Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: baia mare

Trimis: Mar Apr 29, 2008 9:53 am    Titlul subiectului:  

dupa domeniul ales ma asteptam la un site de bancuri (whatsfunny), dar se pare ca nu a fost chiar asa....
un utilizator obisnuit nu va intelege nimik de acolo si va pleca pe un alt site cat ai zice 'peste', si sa nu uit de limbi: romana, amestecata cu engleza (Tag Cloud, Tuesday, April 29, 2008, Booster) si franceza (Catégories, L'annuaire contient actuellement 128 répartis dans)... :)
Sus  
Perfu

Data înscrierii: 12/Mar/2008

Trimis: Sâm Mai 10, 2008 12:43 pm    Titlul subiectului:  

alexx_utza a scris: dupa domeniul ales ma asteptam la un site de bancuri (whatsfunny), dar se pare ca nu a fost chiar asa....
un utilizator obisnuit nu va intelege nimik de acolo si va pleca pe un alt site cat ai zice 'peste', si sa nu uit de limbi: romana, amestecata cu engleza (Tag Cloud, Tuesday, April 29, 2008, Booster) si franceza (Catégories, L'annuaire contient actuellement 128 répartis dans)... :)

stai reflex ca avem mai multe si tv si un forum phpbb dar nu are voie sa isi faca un subdomeniu ca gata voi sariti la om in cap cum ca e naspa asa ca nu e bine asha , ok am venit pentru review atunci vreau review la obicet si la subiect nu degeaba am postat aici linkul , vreau sa stiu ce mai este de facut pentru a da mai bine atata tot va multumesc
Sus  
whitewizzard

Data înscrierii: 12/Mar/2007

Trimis: Sâm Mai 17, 2008 8:22 am    Titlul subiectului:  

Poate e prea tarziu, dar imi dau si eu cu parerea :P

- cum a zis si cineva inainte numele site-ului nu prea are legatura cu ce contine
- gif-ul ala de la home e deranjant ochiului sa zic asa
- daca il faci in romana tine romana pana la capat nu ro-ngleza
- la sectiunea new sites cred ca ar trebui sa fie un max row per page in jur de 5 pentru ca fortezi user-ul sa scroleze si asta in general il face sa plece de pe site
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1