| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
al3xboya
Data înscrierii: 01/Iun/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 1:58 pm Titlul subiectului: www.myclar.ro |
|
|
Salutare,
Am realizat impreuna cu cativa prieteni un proiect interesant.
Este vorba de www.myclar.ro.
Astept cu interes feedback-ul vostru, aici sau pe site.
Multumesc,
O zi Buna. |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiu cat de constructiv este ceea ce zic dar e fain si va doresc mult succes |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 6:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stiu ca ar trebui sa fiu obiectiv dar ... personal mie mi se pare urat.
Nu stiu daca e vorba de combinatia de culori, sau de asezarea in pagina ... dar nu ma indeamna sa fac click.
Poate ar trebui sa inlocuiti verdele ala cu un albastru, sau sa nu-l mai extindeti pe toata pagina.
Inca un detaliu important ... am vrut sa adaug la favorite un video, dar m-a dus pe pagina de login ... erm, dupa ce ma logam, ma mai ducea inapoi pe pagina pe care vroiam sa dau eu favorite ? :D |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| de ce ati camuflat asa Log-in si Cont nou. nu-mi place meniul principal cum se comporta la hover in rest mi se pare acceptabil |
|
| Sus |
|
al3xboya
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: Inca un detaliu important ... am vrut sa adaug la favorite un video, dar m-a dus pe pagina de login ... erm, dupa ce ma logam, ma mai ducea inapoi pe pagina pe care vroiam sa dau eu favorite ? :D
Daca vrei sa te duci pe o pagina care necesita login si nu esti inca autentificat, te duce la login, apoi dupa ce te autentifici, te duce la acea pagina.
Daca mai apar pasi intermediari insa intre cele 2 puncte (Login, pagina) - cum ar fi inregistrarea, pagina la care trebuia sa ajungi este posibil sa nu mai fie tinuta minte. nu din cauza unui bug, depinde insa de ce pagina accesezi
Cat despre aspect, ce pot sa zic, gusturile nu se discuta. Este efectiv imposibil sa faci ceva care sa placa tuturor.
Cat despre problema cu linkurile de Login / Cont nou, sunt intr-adevar cam camuflate si vom schimba imediat ce vom veni cu o solutie mai buna.
Va multumesc pentru feedback-ul de pana acum. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
al3xboya a scris: Este efectiv imposibil sa faci ceva care sa placa tuturor.
Nu iti place www.yahoo.com sau www.google.com ?
Mie imi plac.
Unele site-uri arata bine, altele nu. Dar de putut, se poate sa faci ceva care sa placa tuturor.
In rest, ma bucur sa aud ca ajungi pe pagina respectiva dupa ce te autentifici ... eu m-am uitat repede prin cod si nu am vazut nimic de un path, dar poate folosesti variabile intr-o sesiune. |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.myclar.ro/despre/show-contact
http://www.myclar.ro/despre/show-contact/trimite_feedback-1
http://www.myclar.ro/
http://www.myclar.ro/stiri/show-index
de ce?
pozele in paginile principale era bine daca aveau link
am sa revin.. |
|
| Sus |
|
al3xboya
|
| Trimis: Mar Apr 22, 2008 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
@Pirahna:
da....folosec un checkpoint in sesiune. mi s-a parut mult mai elegant decat sa umblu cu n parametri in URL :P
@Mascka
1. Daca esti putin atent la cele 2 linkuri postate de tine pe contact unul dintre ele (http://www.myclar.ro/despre/show-contact) adauga mesajul ca privat, iar celalalt il adauga ca public, deoarece noi am decis ca tot feedback-ul primit de la voi sa fie "la vedere"
2. cele linkuri de la stiri sunt intr-adevar redundante din punct de vedere al functionalitatii, insa le-am pus asa pentru search-engine crawlers. :)
3. Da, problema cu pozele fara link a fost, intr-adevar o scapare, a carei remediere o avem in vedere pentru viitorul apropiat
Am luat nota de cele spuse de voi, va multumesc pentru feedback-ul primit si astept opiniile voastre in continuare. |
|
| Sus |
|
whitewizzard
Data înscrierii: 12/Mar/2007
|
| Trimis: Sâm Mai 17, 2008 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ce nu-mi place :D
- sunt mult prea multe link-uri in partea de sus ... 3 randuri de linkuri
iti recomand o carte sa o citesti daca ai timp "Don't make me think" nu e la misto cartea dar acolo sunt descrise niste cazuri in care userii pur si simplu nu vor sa gandeasca si se uita numai la ce ii intereseaza fara sa fie nevoie sa caute in 1000 de link-uri anyway poate ai ocazia sa rasfoiesti cartea pe mine unu m-a ajutat.
- site-ul este prea ingramadit
- prea multe stiri pe o singura pagina
numai bine |
|
| Sus |
|
al3xboya
|
| Trimis: Sâm Mai 24, 2008 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
@whitewizzard: Am rezolvat probema cu cele 3 randuri de link-uri in partea de sus. Cele de langa sigla aveau alt scop, nu sa serveasca neaparat ca meniu, insa se pare ca nu a fost o idee prea buna.
Mersi pentru observatii :) |
|
| Sus |
|
casperel
Data înscrierii: 04/Mar/2006
|
| Trimis: Lun Mai 26, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| al3xboya, felicitari tie cat si echipei de prieteni! Mie personal imi place site-ul :) |
|
| Sus |
|
eddygman
Data înscrierii: 05/Iul/2008
|
| Trimis: Lun Iul 07, 2008 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Felicitari- Un site foarte bine din punct de vedere grafic.Buna treaba |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Mie Iul 09, 2008 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| e din aprilie Thread-ul :p |
|
| Sus |
|
cornel
Data înscrierii: 05/Aug/2008
Locație: craiova
|
| Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris:
Nu iti place www.yahoo.com sau www.google.com ?
google.com are functionalitate si ne-am obijnuit cu el. in linii mari e neschimbat de ani de zile. Daca motorul n-ar fi bun, nu s-ar uita nimeni la el.
yahoo vad ca si-a schimbat designul de cand nu am mai fost pe prima pagina a lor, dar inainte era hidos.
cat despre myclar.ro nu stiu daca si-a scnimbat designul de la ultimile raspunsuri, dar cum e acum imi place |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|