Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Could not find email template file :: admin_send_email
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Swed

Data înscrierii: 02/Noi/2004

Trimis: Mar Noi 02, 2004 4:56 pm    Titlul subiectului: Could not find email template file :: admin_send_email  

Salut. am si eu o problema. Acum o sapt am restaurat o baza de date de pe un server pe altul, folosind phpmyadmin, si impartind baza de date in mai multe fisiere sql pentru ca era prea mare. Noul forum functioneaza normal, numai ca am observat o problema in momentul in care am vrut sa trimit un mail tuturor userilor folosind panoul administratorului. Eroare este:

Eroare generala:
Could not find email template file :: admin_send_email

DEBUG MODE

Line : 111
File : /usr/local/www/data-dist/go/lpforum/includes/emailer.php

Forumul este in acest moment pe serverul dap.ro si mentionez ca aceasta eroare a mai fost semnalata si de alti useri: in momentul in care dau post reply, se afiseaza aproximativ aceiasi eroare, insa mesajul este totusi postat. Diferenta este ca la ei scrie
:: topic_notify in loc de :: admin_send_email.
Cand userii dau post si la afiseaza eroarea mesajul este totusi postat, insa in cazul meu nu se trimit emailurile.

Va rog mult de tot daca puteti sa imi raspundeti sa o faceti. Am dat search si am mai gasit o problema asemanatoare intr-un alt thread, dar nu era nici un raspuns. Va multumesc anticipat.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Noi 03, 2004 11:14 am    Titlul subiectului:  

Pai zine si noua ce e la linia 111 din fisierul emailer.php ca sa putem sa iti raspundem :)
Sus  
Swed

Data înscrierii: 02/Noi/2004

Trimis: Vin Noi 05, 2004 2:01 pm    Titlul subiectului:  

www.dirtstudio.dap.ro/emailer.txt am copiat tot ce e in php intr-un fisier txt sa vedeti, si daca e necesar: www.dirtstudio.dap.ro/emailer.php. Erorile apar cand se trimit mesaje private, cand se posteaza dar nu tot timpul si nici la toti userii si cand incerc sa trimit mesaje in bloc. Astept in continuare raspunsurile voastre daca stiti problema.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1