|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mandriva2007
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 1:57 pm Titlul subiectului: transfer date intre 2 baze |
|
|
am o problema.am 2 servere cu 2 baze de date b1 si b2 care au tabelele tb1 si tb2.intrebare cum transfer datele din tb1 in tb2?unde tb1 si tb2 sunt respectiv tabela din baza 1 si tabela din baza2.bazele sunt postgres.
cu pg_connect ma conectez pe cate una.
eu am zis asa :
<?php
$dbconn = pg_pconnect("host=localhost port=5432 dbname=b1 user=xxx password=xxx");
$$dbconn1 = pg_pconnect("host=localhost port=5432 dbname=b2 user=yyyy password=yyyy");
$tb1=pg_query($dbconn "show tables");
$tb2=pg_query($dbconn1 "show tables");
$result1=pg_query($dbconn, "select *from ".$tb1." insert into ".$tb2." ");
........
?>
o idee as vrea .multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 3:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu cred ca ai cum, doar hardcoded... daca ar fi fost pe acelasi server, si aveai un user cu acces pe amandoua, mergea asa:
Cod: insert into db2.tb2 select * from db1.tb1 |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 10:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca sunt identice de ce nu faci rexport si rename? sau vrei sa adaugi date de la una la cealalta? |
|
| Sus |
|
mandriva2007
Data înscrierii: 02/Oct/2007
|
| Trimis: Vin Mai 16, 2008 7:41 am Titlul subiectului: raspuns |
|
|
| vreau sa adaug date de la una la cealata.in c merge de ce nu ar merge si in php?????dar in c am vazut ca e posibil.practic vreau sa fac exportul dintr-o baza in alta .am lucrat in bash si am facut ceva .s-a putut.e o chestie pe care php ar trebui sa o faca.ai din 2 baze aflate pe acelasi server stiam si eu.dar ai 2 baze pe 2 servere diferite ca sa nu mai putem la socotela ca poa sa fie si 2 baze diferite .aici am considerat cazul fericit cand am acelasi tip de baza . |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|