|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu e nevoie sa te impacientezi.
In primul rand, crivion are 400+ mesaje pe acest forum, si foarte putine din ele sunt offtopic. Tu ai 29, deci unul in plus sau in minus conteaza mult mai mult.
In al doilea rand, 'noob' este o prescurtare cu tenta jignitoare a termenului 'newbie' (explicatia pe larg aici), deci crivion, dupa un an de membership si mai mult de 400 de mesaje nu e tocmai potrivit sa fie numit noob. Cu atat mai putin de catre tine (29 de mesaje, o luna de activitate). Deci te rog sa te abtii.
In al treilea rand, pe forum-ul acesta sunt fel si fel de oameni. Unii mai mistocari, altii mai putin. Si eu fac parte din prima categorie, in caz ca nu ti-ai dat seama din link-ul de tutoriale. Observ ca la gluma mea nu te-ai atacat, dar la a lui crivion da... Daca nu esti in stare sa suporti un mistou, cum vei reactiona cand vei fi criticat?
Drept concluzie, te sfatuiesc sa tragi adanc aer in piept, sa te calmezi, si sa folosesti ce e mai bun din mesajele care se posteaza aici. Daca incepi sa jignesti in stanga si in dreapta, risti sa nu mai primesti raspunsuri nici de la membrii pe care nu i-ai jignit, dar care poate se vor simti ofensati de atitudinea ta (myself included). Iar daca vei pune intrebari pertinente (nu intrebari de noob :P) vei primi si raspunsurile pe masura.
Spor la invatat. |
|
| Sus |
|
seaxaide
Data înscrierii: 27/Mar/2008
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 7:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok putem inceta acest conflict , ma declar invins :?
O zi buna :roll: |
|
| Sus |
|
bluecrime
Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Botosani
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:19 pm Titlul subiectului: Nu te forta!(sfat) |
|
|
Bah nea ceasca...(dupa nume)
daca vrei sa ne ardem in limbaj de scena...ne ardem...
Pe acest forum nu te inregistrezi sa revii in forta cu intrebari de NOOB(ca sa vezi si tu cand se foloseste acest cuvant), despre ce forma are pamantul...
TU ESTI UN SPAMMER...
Iti zic eu...te plictiseai pe un server de cs....(app...mai spart cu "lag-ul") si ai zis sa intri pe phpromania si sa postezi niste intrebari de alea de NOOB(cred ca ai priceput cand se foloseste)...asa... sa mai faci si tu niste posturi...
Mah...
Imi cer scuze ca te-am luat mai direct, dar sunt satul de nesimtiti de astia...
care se cred programatorii lu' nea caisa....
Sincer...mi-e imi dau add multi pe mess...si imi cer ajutorul...dar cand vad ca imi cer totul facut dea gata...le dau ignore...(si raport as spam:))
In fine...noi sa fim sanatosi :D |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deci , sa intelegea toata lumea,l-am facut noob pe crivion deoarece m-a enervat ca m-a luat la misto cu acel post si l-am considerat spam deoarece nu m-a ajutat cu nimic postul lui deci...
Nu , nu joc CS
Nu caut posturi,caut sa fiu ajutat ... si unde stiu sa ajut !
Nu o mai faceti toti pe destepti ca toti ati fost newbie si probabil uni mai rau ca mine si puneati intrebari prostesti asa ca ... |
|
| Sus |
|
bluecrime
Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Botosani
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bah ceasca...
Cine pune intrebari prostesti?
Ca ma si inervezi..
sa inchida draq cineva topicul asta...si daca se poate sa ii dea si un warning lu nea caisa ala..
Si vezi nu ma lua cu dusmani si chestii de astea pe Messenger... |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aoleu unde te-am luat ma cu dusmani am spus ca eu sunt un dusman pentru tine cred vai de capul meu .... |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Apr 26, 2008 12:04 am Titlul subiectului: Re: cel mai tare |
|
|
seaxaide a scris: Buna seara la toata lumea si revin in forta cu intrebari 8) :
1.Ce limbaj de programare web (front web ) este cel mai bun si le cuprinde cam pe toate Ajax,JavaScript,Css,Html,Xhtml etc.
2.Am vazut ca apar versiuni noi la limbajele de programare , aceste versiuni inlocuiesc unele functii,structuri sau adauga peste "baza"
3.Pentru mine ? Totusi e o enigma mare , cum dom'le se face un limbaj de programare cum fac acesti "filozofi" ca un server web sa citeasca aceste "heroglife" etc.
4.Niste tutoriale JS sau stiti cumva daca se vand carti JS
Multumesc anticipat o seara buna
1. probabil ca tu prin front web intelegi client side sau nu ai o idee clara asupra acestor limbaje si atunci meriti sa te ia lumea la misto pentru ca nu studiezi...
a) html este acronimul de la HiperTextMarkupLanguage si este unul din cele mai vechi aparute detalii gasesti pe wikipedia si pe w3c.org
b) xhtml este un html extins si face trecerea la un set extins de markari ale limbajului html si xml (detalii tot pe wiki)
c) css a aparut ca o necesitate de a customiza aspectul unei pagini web, astfel incat codul html sa se ocupe de structura si css de aranjare si formatare
d) javascript este un limbaj care a aparut datorita necesitatilor de a introduce animatii sau chestii pe care limbajul html nu le putea face.
e) ajax este o tehnologie care implica atat cod server side cat si client side si se bazeaza pe javascript mai exact pe elementul XMLHttpRequest si care are avantajul ca imbunatateste transferul datelor dintre server si client, primind doar noile date nu toata pagina.
In ziua de azi nu poti face o pagina fara sa cunosti toate limbajele astea, html iti trebuie pentru tabele si divuri, structura in pagina, css iti trebuie pentru continut si forma textului, javascript iti trebuie pentru diverse chestii utile in pagina cum ar fi un calendar sau un ceas sau mai stiu eu ce ai nevoie, php si mysql iti trebuie pentru prelucrarea datelor pe server si generarea pagini finale etc...
Mai citeste si tu inainte de a pune astfel de intrebari de incepator, altfel numai la offtopicuri ca acestea se va ajunge.
Inchid aici acest topic pentru ca nu mai vad rosul la prelungirea acestei discutii. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|