| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
seaxaide
Data înscrierii: 27/Mar/2008
|
| Trimis: Joi Apr 24, 2008 10:43 pm Titlul subiectului: cel mai tare |
|
|
Buna seara la toata lumea si revin in forta cu intrebari 8) :
1.Ce limbaj de programare web (front web ) este cel mai bun si le cuprinde cam pe toate Ajax,JavaScript,Css,Html,Xhtml etc.
2.Am vazut ca apar versiuni noi la limbajele de programare , aceste versiuni inlocuiesc unele functii,structuri sau adauga peste "baza"
3.Pentru mine ? Totusi e o enigma mare , cum dom'le se face un limbaj de programare cum fac acesti "filozofi" ca un server web sa citeasca aceste "heroglife" etc.
4.Niste tutoriale JS sau stiti cumva daca se vand carti JS
Multumesc anticipat o seara buna |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
1. front web? ce-i aia?
tot 1. ajax si javascript fac ceva, css altceva, xhtml si html altceva. Nu exista un limbaj are 'le cuprinde cam pe toate'. Sau poate te exprimi tu aiurea si nu inteleg ce vrei
2. tot ce iti aduce o versiune noua gasesti in Changelog. Cu o versiune noua, nele functii sunt modificate, sunt adaugate altele, altele sunt scoase.
3. n-am 3 zile sa iti explic. Daca chiar te intereseaza, fa o facultate in domeniu.
4. Da, gasesti cele mai bune tutoriale de js aici. |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| la pct.3 inteleg ca nu ai 3 zile dar cum sta treaba ? Adica ce se face sau cum le scrie eh ma rog ,foarte bune tutorialele JS si in lb.romana ma ajuta foarte mult ,le recomand si celorlalti care vor sa invete js ! multumesc pentru ajutor ! |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru a intelege cum se face interpretarea codului, ai nevoie de cunostinte referitoare la compilatoare. Pentru a avea cunostinte de compilatoare, ai nevoie de cunostinte referitoare la limbaj de asamblare, arhitectura procesoarelor x86, un pic de hardware (cum lucreaza o placa de baza, organizarea memoriei, cache-uri, magistrale etc.). Daca n-ai cunostintele astea o sa iti fie extrem de greu sa intelegi, daca nu chiar imposibil. Si chiar daca intelegi cat de cat, o sa fie numai notiuni superficiale.
Eu zic sa o lasi balta cu chestia asta, ai alte griji pentru care sa nu dormi noaptea. Ia-l ca atare si fii fericit ca functioneaza si e gratis.
Sporuri. |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| iti zic eu, "cel mai tare si mai mare si mai cool si in forta" program este shutdown, crede-ma el le cuprinde pe toate, nu trebuie decat sa aplici clickul pe el si toate se rezolva de la sine, gbye nu mai zici la nimeni. |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca nu esti in stare sa raspunzi la intrebarile mele tai-o , nu mai gasesti vreun topic sa faci spam acolo ? noob mort dupa posturi ! |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| @crivion, ce inveti prostii baeatul? o sa te mai creada si chiar nu o sa spuna la nimeni..! |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| wow ce de spameri :oops: topic closed va rog ! |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| wow ce de spameri :oops: topic closed va rog ! |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
@seaxaide nu te supara dar Crivion si Quber numai spameri nu sunt. Mihaitha a fost baiat de treaba si a incercat sa-ti raspunda fara sa se lungeasca prea mult dar intrebarile tale erau ale unui ageamiu si nu meritau sa fie luate in seama.
Asta spuneau "spamerii" daca n-ai inteles !
(daca ai numerotat intrebarile nu inseamna ca ele sunt punctuale)
Bafta la studiu ! |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ah am postat de 2 ori acolo deoarece era lag ..
Pai cum nu sunt spameri cu ce ma ajuta pe mine sa-mi zica crivion de shutdown si sa ma ia la misto sau queber ?
Mihaitha m-a ajutat si ii multumesc ! |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu asta "Mihaitha m-a ajutat si ii multumesc !" sunt de acord iar in ce-i priveste pe cei doi mi-am exprimat parearea si mi-o mentin.
Imi cer scuze daca te-am jignit dar lucrurile prea generale, de manual, nu aici trebuie disecate. |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da iti respect parerea si nu , nu mai jignit cu nimic |
|
| Sus |
|
mihaitha
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
seaxaide, nu e frumos sa jignesti ceilalti membri ai forum-ului. Iar daca o faci, fa-o mai voalat, nu pe fata (cam cum te-a jignit crivion pe tine, nu tu pe el). 'noob mort dupa posturi' nu e un lucru pe care ai fi tu indreptatit sa i-l spui lui crivion, intrucat nici acum un an cand m-am inscris eu pe forum-ul asta nu era mai noob decat esti tu acum. Deci accepta-ti statutul de 'newbie' (no offence, dar asta esti), pune mana pe invatat, creste in cunostinte, invata din greseli (preferabil din greselile altora ;)), si intoarce favoarea ajutandu-i pe altii asa cum te-am ajutat noi.
Sporuri. |
|
| Sus |
|
seaxaide
|
| Trimis: Vin Apr 25, 2008 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am zis deloc ca stiu ! Si da sunt newbie dar de ce nu acceptati ca e spam de ce si-a bagat nasul dac anu m-a ajutat cu nimic ? Sau macar un raspuns / parere la intrebarile mele cu ce ma incalzeste el pe mine ca ma ia la misto ? Ei bine asta nu e considerat spam ? Posteaza ca sa faca Posturi nu posteaza ca sa ajute
Numai bine ! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|