|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
CND
Data înscrierii: 16/Apr/2008
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 6:57 pm Titlul subiectului: Webesiteul ValceaPlus.net - Stiri, informatii, divertisment |
|
|
www.valceaplus.net
Un website adresat tuturor valcenilor. Stiri locale, anunturi gratuite, prognoza vremii si multe altele.
Realizat in Joomla. Paid skin + peste 20 de extensii. Optimizat SEO. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ar fi ideal sa intelegi ca aici se discuta probleme despre promovare... acceptam si site-uri [sa ti le promovezi prin phpromania] dar, totusi nu tre sa-ti pui portofoliul aici si sa nu exagerezi... :? e ideal sa intelegi ca publicitatea buna costa :lol: [nu, nu-ti cere nimeni bani...] si e bine sa investesti daca vrei sa promovezi cu succes. Arunca un ochi p-aici, despre cum sa promovezi un site, fara spam. |
|
| Sus |
|
CND
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:19 pm Titlul subiectului: Raspuns |
|
|
Am investit si investesc mult pentru promovare.
Platesc skinurile ( nu stiu cati romani cumpara asa ceva ), platesc aplicatiile SEO, platesc campaniile de promovare.
Am prezentat si eu trei siteuri la care am muncit mult si in privinta carora cer pareri. |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si ce vrei ? sa te felicitam pentru ce template frumos ai ales sa cumperi ?
ala la care ai lucrat un an cu legile ... mai bine cumparai inca un template de joomla. nu stie omu ce sa mai faca pt un ibl. |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| un an zici? mi se pare cam mult mai ales pentru un CMS :p, pare dragut dar pune si tu imaginile de jos(trafic etc.) in partea neagra, asa par in plus |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu voiam sa zic ca poti sa faci un post cu toate site-urile, ca sa nu le pui la rand si sa vada lumea 3 post-uri cu 3 site-uri... apoi, am vrut sa zic ca e bine sa te opresti la 3, sa nu pui orice lucrare aici si sa nu devina asta o obisnuinta. se va interpreta ca spam, evident...
referitor la faptul ca investesti in SEO.. ce sa zic, felicitari... impartaseste-ne si noua din succesul tau cand va apare... ca d-asta e forum-ul disponibil, ca sa impartasim idei si sa ne ajutam...
deci, daca ai cumparat publicitate de pe undeva si a meritat spune-ne si noua.. daca ai promovat cu succes gratuit, zi-ne sa stim si noi ;)
bafta!
EDIT - incercati sa evitati certurile... nu e nevoie de ele, pe bune |
|
| Sus |
|
CND
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 8:03 pm Titlul subiectului: Raspuns |
|
|
vectorialpx, sunt de acord sa se evite certurile. Dar ar fi bine ca unii sa respecte munca altoara. E usor sa critici si mai greu sa faci ceva.
Publictate ? 90 % din vizitatorii unui site obisnuit ( nepromovat ca nume ) vin din Google.
Fara optimizarea linkurilor si fara genrearea de custom keywords si description pentru fiecare pagina nu prea exista sanse de succes. Google Webmasters ajuta foarte mult, daca siteul genereza un sitemap valid.
Cand era promotia de 4 dolari / luna, am inclus si eu cateva siteuri aici, de proba. Am obsercat o mai buna plasare a rezultatelor pentru paginile pe care le-am trimis la ei. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|