|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Dum Apr 20, 2008 10:16 pm Titlul subiectului: design 4 sale |
|
|
As vrea sa gasesc un site, cum e rentacoder, unde sa se vanda doar layout-uri [design and xhtml/css]... sa postezi layout-uri intr-o galerie si oamenii sa le cumpere. Exista asa ceva? :)
edit .. as prefera sa fie si free :D |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Dum Apr 20, 2008 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici nu te-ai indurat sa cauti sell your web design pe google ha? :)
din cate stiu eu astia http://www.hooverwebdesign.com/templates/index.html se ocupa cu asa ceva, dar mai intai trebuie sa le zici cat vrei pe el si le trimiti o imagine, dupa care urmeaza sa te contacteze ei. cel putin asa era pe vremea cand am incercat eu(cam 2 ani in urma :p).
bafta oricum :) |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 7:39 am Titlul subiectului: Re: design 4 sale |
|
|
vectorialpx a scris: As vrea sa gasesc un site, cum e rentacoder, unde sa se vanda doar layout-uri [design and xhtml/css]... sa postezi layout-uri intr-o galerie si oamenii sa le cumpere. Exista asa ceva? :)
edit .. as prefera sa fie si free :D
Piry lucreaza la asa ceva momentan .... intreaba-ma peste cateva saptamani.
Designurile vor trebui sa respecte un standard (de structura, lucru, calitate) ...
:D |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
unknown, am cautat 'sell web' 'sell templates' 'sell design' si altele [nu mai stiu] dar nu am gasit ce trebuia... am gasit chestii d-astea cu rent si, as vrea sa postez intai eu apoi sa aleaga clientul [pe o anumita tema, sau nu]... cum a facut macroSolutions [hai ca le fac si reclama acum]... ceva in genul la rentacoder dar... pe fata. Multam mult pentru resursa. Arata bine link-ul ala... cand o sa am un pic de timp o sa ma documentez prin el.
piry, announce me, please! :)
sunt momente in care am idei si nu ar fi bine sa le irosesc |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|