| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Mar Apr 22, 2008 1:50 pm Titlul subiectului: 2 in 1 :) - window.print(); |
|
|
| Vreau sa va intreb daca pot face link si print pe un buton....Adica daca apas pe un buton sa imi fac print si in acelasi timp sa se duca la alta pagina ...daca se poate ce ar trebui sa citesc? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Mar Apr 22, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai, se duce la o pagina, face print apoi la alta pagina... ce e asa greu?...
oricum, ca sa faca print trebuiesc stabiliti niste parametrii, nu poti sa apesi pe PRINT si sa inceapa imprimanta sa faca zgomot [sau, poate nu stiu eu]. Dupa imprimare se poate face redirect, evident |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Mar Apr 22, 2008 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa fac cate linkuri vrei, dar daca vrei numai doua, e mai simplu.
<a href="#" onclick="window.print()">printeaza si du-te unde vrea muschii tai</a> |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Mie Mai 14, 2008 9:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,
am zis as numai deschid alt topic ci sa intreb tot pe acesta...am tot cautat pe google si am incercat anumite variate de blocare a unor elemente care nu doresc sa mi le scoata la imprimanta prin functia window.print();
De exemplu, la problema de mai sus sa imi si printeze si sa fac link, as dori ca acel link sa nu imi apara la imprimare, si pe langa acel link sa nu imi mai apara nici calea din stanga jos a paginii de unde este fisierul...
Poate cineva sa imi dea un exemplu mai concret sau niste indicatii mai precise?
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
NooK
Data înscrierii: 21/Iun/2007
|
| Trimis: Mie Mai 14, 2008 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Faci un fisier print.css in care editezi ce si cum vrei sa apara sau ce vrei sa excluzi la print ...
Ajax -> la click se incarca automat acest stylesheet in locul celui normal dupa care se da print. |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Mie Mai 14, 2008 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da am citit despre asta dar nu le-am inteles cu display, block...am vazut cate ceva pe net dar nu le-am inteles de nici o culoare, ma descurc in css cat de cat dar acum nu ma prind:(...ms oricum |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Mai 15, 2008 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
guppy a scris: da am citit despre asta dar nu le-am inteles cu display, block...am vazut cate ceva pe net dar nu le-am inteles de nici o culoare, ma descurc in css cat de cat dar acum nu ma prind:(...ms oricum
vezi aici:
http://www.decetutorial.net/2008/02/css-pentru-print.html
http://webdesign.about.com/cs/css/a/aa042103a.htm
http://www.4guysfromrolla.com/demos/printMediaCss.html
Later. |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Lun Mai 19, 2008 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| va multumesc, acum mi-am dat seama cum sa fac sa nu imi afiseze la print cea ce nu trebuie....dar mai am o intreabre...se poate cumva a nu imi afiseze si calea de unde s-a facut printul? apare in stanga jos : file://eu/eu.html sau..ma rog, ..cred ca intelegeti la ce ma refer... |
|
| Sus |
|
guppy
|
| Trimis: Sâm Mai 31, 2008 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| so, nu aveti nici o idee? |
|
| Sus |