| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
beginner18
Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 9:04 am Titlul subiectului: www.multijocuri.ro |
|
|
| Ce parere aveti de acest site? |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 10:22 am Titlul subiectului: |
|
|
1. nu e centrat, e spre dreapta ...
2. reclamele alea incurca rau ... adica imi capteaza atentia, si nu prea pot sa ma concentrez pe textul de pe site ... :)
3. nu e valid pe pagina cu recupereaza parola (na, ca fac si pe testeru)
4. ceva nou fata de alte site-uri de jocuri ? in momentul de fata miniclip.com tot e mai bun decat ce ai facut tu ... deci care e rostul ?
Eu de obicei cand fac un site, am grija sa adaug ceva nou. Oricat de mic si neinsemnat ar fi acel ceva, trebuie sa fie ceva nou. :D
EDIT: Ah si ... "Iti selectezi planeta, in functie de banii pe care ii optii, iti castigi reputatia, si devii un rege." ... maaaaaa .... :) |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Merci de atentionari.
1. am rezolvat centrarea
2. mai trebuie sa traim si noi..(ofer servicii moca..dar astept sa primesc si o "multumire")
3. am rezolvat
4. raspunsu la intrebare ti-l dau cu o intrebare: "Tu cu ce vii nou la http://photos.piry.net/ ?" |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
beginner18 a scris: 4. raspunsu la intrebare ti-l dau cu o intrebare: "Tu cu ce vii nou la http://photos.piry.net/ ?"
La photos.piry.net o sa adaug o aplicatie cand o sa am destul timp, cu ajutorul careia vei putea sa faci screenshoturi si sa le trimiti (+ crop + blur + text) instant pe serverul de imagini. O sa mai suporte multiple uploads, color picking, batch rename, convert, resize, si un feature care ar fi foarte util, anume "push-and-upload", care implica doar apasarea unei singure taste pentru a face un screenshot si a-l trimite automat la serverul piry.nt.
Asadar, ti-am spus ce o sa aduc eu nou, desi nu era treaba ta sa stii sau sa imi purici fiecare site ... dar treaba ramane valabila in cazul tau ...
Miniclip are multiplayer + jocuri pe bani ... mai are "add to your website", jocurile sunt facute de ei ...
La fel si ejocuri.ro ...
Ce vroiam eu sa spun cu acea intrebare era ca ... daca tot te-ai bagat in site-uri cu jocuri, macar adu-le la un nivel in care sa poti sa ai sute de mii de useri pe luna. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca ar trebui sa dai sfaturi in functie de cum stai si tu..nu sa critici pe altii si tu sa faci ce nu trebuie.
Tu nu mi-ai zis decat ca "o sa fac, o sa dreg".
Atunci ca sa te simti tu bine: o sa fac si eu, si o sa dreg :)
Repet. Raspunsu il ai in intrebarea de mai sus( dar sigur l-ai gasit, doar vroiai sa dai o replica ). |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
beginner18 a scris: Eu cred ca ar trebui sa dai sfaturi in functie de cum stai si tu..nu sa critici pe altii si tu sa faci ce nu trebuie.
Tu nu mi-ai zis decat ca "o sa fac, o sa dreg".
Atunci ca sa te simti tu bine: o sa fac si eu, si o sa dreg :)
Repet. Raspunsu il ai in intrebarea de mai sus( dar sigur l-ai gasit, doar vroiai sa dai o replica ).
Pai eu stau foarte bine la capitolul "chestii noi", deci pot sa critic (desi eu mai mult am sugerat sa faci ceva nou) pe cine vreau ...
Tine cont ca nu am doar 5 site-uri ... si ca tu ai ales un site facut in cateva minute strict pentru a uploada imagini (foarte rapid).
Oricum, succes cu noile facilitati ... uite si niste idei, ca sa nu zici ca sunt rau:
- sa faci o zona unde utilizatorii sa iti poata recomanda jocuri pe care ar trebui sa le pui pe site-ul tau (deci un feedback axat doar pe "ce jocuri sa mai adaug")
- highscore ... daca se poate. Cu tot cu topuri si concursuri si etc.
- jocuri fullscreen (n-am vazut nicaieri folosita optiunea de fullscreen a flash9) [da, asta e o idee noua]
- o zona in care sa fie afisate jocurile care se joaca in momentul respectiv
- zona cu instructiuni la fiecare joc (in general tastele)
Partea de critica:
- incearca sa faci flash-urile alea sa fie focused, pentru ca ma jucam nu stiu ce (unul din joculete) si trebuia sa apas pe space ... si aparent nu era focused pe joc asa ca firefoxul m-a dus la capatul paginii (ca space functioneaza ca un scroll) ... ceea ce mi-a stricat tot jocul. |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
merci de sfaturi. cu siguranta pe viitor o sa ii fac upgrade.
cand mai prind si alte idei si timp liber, am sa le pun in practica :) |
|
| Sus |
|
unknown
Data înscrierii: 30/Aug/2005
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi se pare cam inghesuit dar merge. piry are dreptate cand intri pe piata trebuie sa ai ceva nou pentru a capta atentia :). nu incerc sa-i iau apararea dar daca el se arunca in put te arunci si tu?
jocurile cu cel mai mare succes la utilizatori sunt cele de multiplayer. ppl never get bored of being better than other ppl, trust me on this one ;) |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Lun Apr 21, 2008 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
yo cred ca nu esti atent la discutie? am zis eu ca fac ca el?
EU I-AM RASPUNS LA INTREBAREA: DE CE FACI UN SITE CARE NU VINE CU NIMIC NOU!!!! |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Mar Apr 22, 2008 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
1. categoriile sunt un pic aiurea "Jocuri Impuscaturi" suna urat, cum e si "Jocuri cu pistoale" [si celelalte asemenea] :) probabil ca e mai copilaresc si tocmai asta se vrea. In fine, e o observatie asta e minora
2. La inscriere: "Campul email este incorect introdus." - de fapt... are format incorect. Vezi ca abonare newsletter apare bifat dupa ce dau submit si am eroare [desi l-am debifat]... trebuie conditionat.
3. "Contul dvs a fost creat. Va multumim.
In 3 secunde veti fi redirectionati catre prima pagina."
and nothing happens! :)
4. jocurile le ai sus intr-un select... acum nu sunt probleme dar cand vor fi 38230 se va incarca greu. Ar trebui sa pui ceva de genul "cele mai noi jocuri" si sa pui un LIMIT 0, 100
5. In lista de pe prima pagina ai un preview al jocului intr-o imagine. Uneori width-ul imaginii e mai mare si vine peste text. Pune un width fortat in html, daca nu ai in programare thumbnail-ul redimensionat dupa width
6. ca si design... e simplu, se putea ceva mai bine [de fapt, mult mai bine] - un meniu mai grafic [un flash, eventual] si ceva mai multe elemente de grafica ce atrag copii [ca pana la urma, asta ar fi publicul tinta]
referitor la offtopic-ul vostru, ar fi bine sa incetati pentru ca nu ajungeti nicaieri. Aveti dreptate fiecare in felul lui: e bine [foarte bine] sa aduci ceva nou dar de multe ori ceea ce tu consideri a fi nou pe altii ii poate stresa. Apoi, nu e o obligatie... la un site conteaza mult promovarea pentru ca sincer, multi dintre noi am vazut site-uri praf care au mii de vizitatori si o duc bine...
bafta! |
|
| Sus |
|
clubd
Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Rovinari
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 9:56 am Titlul subiectului: |
|
|
eu nu am apucat inca sa-l vad :)
The connection has timed out
The server at www.multijocuri.ro is taking too long to respond. |
|
| Sus |
|
bluecrime
Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Botosani
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Categoriile par scrise de un copil de clasa a 4-a
Si reclamele alea ma fac sa dau close imediat la fereastra:)
Spun parerea mea... |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
@bluecrime +1!
Si cind te mai uiti tema siteului apui chiar apesi imedia close :) |
|
| Sus |
|
beginner18
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
clubd - mai da refresh..eu nu am prins acea problema pana acum..
Sculea, aici nu e vorba de de verificat tema. Fiecare idee are un scop. Tu nu stii care e ideea lui ca sa critici.
bluecrime, siteul cam este pentru copii..sau crezi ca pentru directori de firme care au timp de astfel de site? Iar reclamele..ce au..chiar sunt curios de ce zici ca nu sunt ok..motiveaza te rog.
vectorialpx, merci de indicatii, am sa remediez problemele cat de curand.
MULTUMESC LA TOTI PT RASPUNSURI. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: Targoviste City
|
| Trimis: Mie Apr 23, 2008 6:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
beginner18, "multumesc tuturor" :lol: np!
bluecrime & quber, daca va vine sa dati close, de ce nu dati? :?
in fine, nu mai comentez ca nu are sens... dar ar fi ideal sa adaugati si voi comentarii pertinente, cu argumente... Nu e una din regulile scrise, e una din regulile de b-s asa ca daca vedeti probleme atunci adaugati si detalii...
PS: reclamele sunt la latitudinea admin-ului [web-developer-ului] si nu sunt interzise |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|