Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.multijocuri.ro
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Apr 23, 2008 6:54 pm    Titlul subiectului:  

legat de reclame, eu chiar sunt interesat de sfaturi..pt optimizarea lor, sa imi spuna de ce sunt gresit puse..ma refer in special de cele google.

Am cautat pe net articole, am gasit unu destul de bun al lui cristian mezei de pe site-ul lui (acu nu mai dau de linku lui) de cum sa optimizezi reclamele google..si dc voi aveti alte idei, le astept cu placere :)
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Apr 23, 2008 9:43 pm    Titlul subiectului:  

Nu exista un mod universal de a optimiza reclamele ...
Depinde de layoutul tau, de continutul tau ... cel mai sigur e sa testezi diferite layouturi si pozitionari ale bannerelor si sa vezi care produce cel mai mult (presupunand ca ai un trafic cat-decat constant)
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Joi Apr 24, 2008 8:08 am    Titlul subiectului:  

@vectorialpx, inainte de a scri pe forum am dat close..!
Sus  
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Apr 24, 2008 9:10 am    Titlul subiectului:  

nu, dar niste reguli esentiale tot sunt:
se puncteaza banneru text de sub meniu principal, se recomanda, bannerele text 300_250 care sa fie in centrum, si recomandat in dreapta un banner imagine, unitatile de linkuri puse pe banda din stanga..etc. Si cam conditiile astea am incercat sa indeplinesc..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2