Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Probleme Flash CS3 in Vista
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Lun Apr 14, 2008 6:08 pm    Titlul subiectului: Probleme Flash CS3 in Vista  

Folosesc Flash CS3 pe Vista Home Premium x64 si de curand m-am lovit de o problema aiurea.
Atunci cand incerc sa import un fisier .ai, flash-ul se blocheaza timp de cateva secunde (e comportamentul normal al flash-ului, m-am obisnuit deja cu asta) si vista in loc sa-l lase sa-si faca treaba il inchide.

Stiu ca e un forum de php dar din cate am vazut sunt destui pe aici care lucreaza si cu flash.

Stie cineva ce pot sa fac in cazul asta ?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Apr 14, 2008 7:36 pm    Titlul subiectului:  

Din cate stiu toate sistemele windows au un timp predefinit de asteptare inainte sa declare o aplicatie ca "hung" si sa incerce sa o inchida ...

Daca prelungesti timpul ala ... teoretic nu il mai inchide.

Daca si atunci il inchide, o fi vreun runtime exception.
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Lun Apr 14, 2008 7:37 pm    Titlul subiectului:  

Nu asteapta mai mult de 2 secunde.
Ai idee ce serviciu trebuie sa opresc sau ce modificare trebuie sa fac ca sa-mi lase flashul in pace ?
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Lun Apr 14, 2008 10:22 pm    Titlul subiectului:  

Nu am vista, ca eu inca am calculator de 7 ani vechime ...
Incearca un pachet de tweak-uri (gen TuneUp Utilities (nu sunt sigur daca este si pentru vista)), ca astea deobicei au setari de genul asta ...

Daca nu, uita-te prin Administrative Tools (daca exista asa ceva). Eu nu am apucat sa VAD un vista inca ... deci tot ce pot sa zic am zis deja in postul de mai sus.

Succes oricum. http://msdn2.microsoft.com/en-us/windowsvista/aa904984.aspx#drar
Vad ca aici spune ceva de "Restart Manager" ... look it up.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1