Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

eroare instalre joomla
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ana

Data înscrierii: 27/Aug/2007

Trimis: Vin Apr 18, 2008 12:41 pm    Titlul subiectului: eroare instalre joomla  

The xml response that was returned from the server cannot be processed
Asta ce inseamna? apoi imi mia apare in continuare

"Notice: Undefined index: DBtype in /home/www/free/xhost.ro/automax4x4.xhost.ro/installation/installer/models/model.php on line 770

Fatal error: Call to undefined method JException::getNullDate() in /home/www/free/xhost.ro/automax4x4.xhost.ro/installation/installer/helper.php on line 290"
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Apr 18, 2008 2:02 pm    Titlul subiectului:  

Nu stiu exact, dar imi suna a un request ajax care primeste raspunsul sub forma de XML, iar XML-ul rezultat nu e valid.
Sus  
arrasoft

Data înscrierii: 29/Mai/2008

Trimis: Joi Mai 29, 2008 2:56 pm    Titlul subiectului:  

Intreaba la xhost daca ofera suport Joomla!, din cate stiu eu nu ofera.
Sus  
Florian

Data înscrierii: 16/Iul/2008

Trimis: Vin Iul 25, 2008 5:32 pm    Titlul subiectului:  

Am avut si eu o problema de genul asta si am rezolvat cu ajutorul celor de la hosting.
Daca au suport online merge usor treaba. Le spui ce problema ai si ar trebui sa rezolve din setari de la ei.
Succes.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Pagina 1 din 1