Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum recunosc link farm
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
FlorinM

Data înscrierii: 15/Apr/2008

Trimis: Joi Apr 17, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: cum recunosc link farm  

Salut
Am inteles din cat am citit si eu despre seo ca ar fi indicat sa ocolesc directoarele gen link farm.. dar cum fac diferenta intre unul care conteaza si unul care nu?
mersi anticipat...
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Apr 17, 2008 7:01 pm    Titlul subiectului:  

vezi daca ofera link direct (nu de ex. go.php?id=tz) si vezi daca au rel="nofollow" la link (nu trebuie sa aiba)
Sus  
Florian

Data înscrierii: 16/Iul/2008

Trimis: Joi Iul 17, 2008 7:04 pm    Titlul subiectului:  

Intr-un director ma trimite la mine pe pagina, dar nu cu adresa directa, ci cu asta:
h tt p : / / director-web. phg. ro / jump-to /4688
Ma afecteaza pe mine intr-un fel?
In browser, cand dau View source nu gasesc atributul "no follow" nicaieri la pagina asta, e bine asta?
Nu apare link direct, daca da cineva clic pe adresa de mai sus de pe site-ul lor imi imbunatateste si mie pozitia?
Multumesc si nu am vrut sa fac reclama site-ului meu, dar sunt la inceput de SEO si incerc sa invat cat mai multe pentru eventualele site-uri.
Sus  
evolution

Data înscrierii: 06/Noi/2006

Trimis: Lun Iul 28, 2008 12:08 am    Titlul subiectului:  

Link farms sunt paginile/siteurile facute special pentru a pune linkuri foarte multe catre alte siteuri. De obicei sunt aplicatii automate care fac toata treaba pe site.

Google loves doar linkurile naturale si incearca sa penalizeze link farms.

Sfat: inainte sa pui un link catre un site verifica daca este in indexul Google. Daca nu e nu pune link, mai mult ca sigur e un bad neighborhood sau un site banat .
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1