Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Vreau parere despre situl asta
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Panjabel

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Chicago, USA

Trimis: Joi Apr 17, 2008 8:40 am    Titlul subiectului: Vreau parere despre situl asta  

Salut,
site e www.chicagoflooring.us
ma intereseaza parerea voastra despre structura lui pentru google
vreau ceva sfaturi sa apara mai in rank in google
merci frumos
astept pareri
Sus  
Quber

Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost

Trimis: Joi Apr 17, 2008 8:42 am    Titlul subiectului:  

E frumusel dar este problema cu fontul nui chiar pentru acest design.!
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Joi Apr 17, 2008 10:02 am    Titlul subiectului:  

In primul rand n-ar strica un mod rewrite. Vad ca toate linkurile sunt de forma service.php?to=ceva - cu un rewrite simplu le poti transforma in /services/ceva de exemplu, care lu tata gogu ii plac mai mult decat parametrii de $_GET.
Sus  
NooK

Data înscrierii: 21/Iun/2007

Trimis: Joi Apr 17, 2008 1:05 pm    Titlul subiectului:  

Cateva observatii din putinele cunostinte despre SEO pe care le am.
1. Primul cuvant din titlu e de preferat sa fie chiar keyword-ul pentru care ai optimizat , nu numele firmei.
2. Primul text care apare in site este de preferat de asemenea sa contina acel keyword.
3. Nu ai tag-uri <h1> , <h2> ( in care evident sa existe keyword-ul ).
4. Nu ai atributul "alt" la poze.
5. Nu ai atributul "rel" la link-uri.
6. Nu e valid.
7. Nu ai rewrite.

O mica observatie , nu stiu cine a facut site-ul tu sau altcineva dar cam e supsect de furt.Se vede din css .. ai proprietati in stylesheet pentru tag-uri care la tine in site nu exista ( h1 , h2 , h3, h4 ) dar si pentru selectori care la tine in site nu exista.De asemenea se vede ca a mai trebuit sa se modifice cate una - alta ca mai apare pe alocuri cate un stil scris de dreamweaver.

Observatie 2 : uita-te si tu la codul ala cat este de incalcit. Pai in zilele lui 2.0 tu faci site-uri 0.5 ? Ar trebui sa devina un standard ca tabelele sa fie folosite numai pentru afisarea informatiei tabelare.
Sus  
Panjabel

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Chicago, USA

Trimis: Vin Apr 18, 2008 5:05 am    Titlul subiectului:  

merci de observatii
situ era mai mare dar am mai sters din el am modificat multe acum vreau sa-l reinoiez
deci ma intereseaza nu designul, ma intereseaza sa apar mai in fata in google. ce ziceai cu h1 h2 h3 crezi ca o sa afecteze pozitia ?
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Vin Apr 18, 2008 7:27 am    Titlul subiectului:  

Normal ca o sa iti afecteze pozitia daca nu ai h1 si etc,bine nici sa nu ai de 2 ori h1 pe o pagina, ca ti le ignora atunci, sau daca ai multe poate chiar nea google sa se supere si sa nu iti mai indexeze nimic.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1