|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
blackshark10
Data înscrierii: 15/Apr/2008
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 2:57 am Titlul subiectului: Salvare automata fisiere pe hdd??? |
|
|
Problema este urmatoarea: am link-uri de genu w w w.site. r o /fisier.php?id=1234
la accesarea link-ului apare casuta de salvare a fisierului(imagine, mp3, video, etc..).
Vreo idee de cum sa fac un script sa imi citeasca o lista de link-uri si automat sa imi downloadeze continutul intr-un director local(pe hdd-ul meu nu pe server?)??? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 9:22 am Titlul subiectului: |
|
|
noi nu incurajam furtul aici... eu, cel putin..
oricum, o lista nu ai decat daca e afisata sau daca ai acces la baza de date [ma indoiesc] |
|
| Sus |
|
blackshark10
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
vectorialpx a scris: noi nu incurajam furtul aici... eu, cel putin..
oricum, o lista nu ai decat daca e afisata sau daca ai acces la baza de date [ma indoiesc]
Nu stiu ce au romanii de se repezesc sa straga concluzii si sa faca remarci care mai de care mai acuzatoare.
Problema pe care am postat-o aici face parte dintr-o aplicatie destul de complexa in care se lucreaza cu fisiere dintr-un ftp(adik pe intranet oricine urca poze, mp3, video, doc, xls, etc,,,) toate astea se urca direct pe ftp fara formulare si alte scripturi. Ideea este ca aceste fisiere trebuiesc redenumite dupa un tipar iar mai apoi organizate corespunzator in funtie de extensie/data... de aici si nevoia de a prelucra acele fisiere(redenumire sortare si stocare). Pana acum nu am ajuns decat la aceasta idee de a "downloada" fisierele local timp in care ele sunt si redenumite, sortate si stocate in directorul corespunzator.
Daca stie careva cum s-ar putea face toata treaba ii suntfoarte recunoscator.
P.S. Mai sunt si altii care gandesc out of the box! si nu care cauta solutii dupa ceea ce este evident uite te citez chiar pe tine("Sincer, asa cred si eu... oamenii care vorbesc si cred in necunostinta de cauza sunt prosti.") |
|
| Sus |
|
bluecrime
Data înscrierii: 21/Noi/2007
Locație: Botosani
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aici cred ca va trebui sa lucrezi cu socketuri
Sa iti faca un array de forma
$fisier['id']['nume']
$fisier['id']['link']
si sa se connecteze la fiecare link rezultat...
Problema asta e destul de dificila. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
blackshark10 a scris: vectorialpx a scris: noi nu incurajam furtul aici... eu, cel putin..
oricum, o lista nu ai decat daca e afisata sau daca ai acces la baza de date [ma indoiesc]
Nu stiu ce au romanii de se repezesc sa straga concluzii si sa faca remarci care mai de care mai acuzatoare.
Problema pe care am postat-o aici face parte dintr-o aplicatie destul de complexa in care se lucreaza cu fisiere dintr-un ftp(adik pe intranet oricine urca poze, mp3, video, doc, xls, etc,,,) toate astea se urca direct pe ftp fara formulare si alte scripturi. Ideea este ca aceste fisiere trebuiesc redenumite dupa un tipar iar mai apoi organizate corespunzator in funtie de extensie/data... de aici si nevoia de a prelucra acele fisiere(redenumire sortare si stocare). Pana acum nu am ajuns decat la aceasta idee de a "downloada" fisierele local timp in care ele sunt si redenumite, sortate si stocate in directorul corespunzator.
P.S. Mai sunt si altii care gandesc out of the box! si nu care cauta solutii dupa ceea ce este evident uite te citez chiar pe tine("Sincer, asa cred si eu... oamenii care vorbesc si cred in necunostinta de cauza sunt prosti.")
nu crezi ca era bine daca ai fi dat explicatia asta de prima data? 8O
reciteste cum te-ai exprimat in primul post si o sa vezi ca nu ma grabesc la remarci acuzatoare.
trebuiesc socker-uri... sau poate doar lucrul cu ftp |
|
| Sus |
|
icsfails
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
blackshark10 a scris: vectorialpx a scris: noi nu incurajam furtul aici... eu, cel putin..
P.S. Mai sunt si altii care gandesc out of the box! si nu care cauta solutii dupa ceea ce este evident uite te citez chiar pe tine("Sincer, asa cred si eu... oamenii care vorbesc si cred in necunostinta de cauza sunt prosti.")
Poate nu am inteles eu bine ce vrei tu sa faci, dar de ce sa le salvezi local doar pentru a le redenumi si sorta?
poti sa pui pe serverul respectiv un script (php/python/whatever) pe care sa il rulezi din cron si care sa faca toata minunea asta.
Eu de ex. mi-am facut un script care sa imi sorteze pozele in functie de data pe care o gaseste in exif (isi face directoare pentru an/luna/zi).
daca nu asta vrei sa faci, poate mai explici o data :D |
|
| Sus |
|
blackshark10
|
| Trimis: Joi Apr 17, 2008 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
icsfails a scris: blackshark10 a scris: vectorialpx a scris: noi nu incurajam furtul aici... eu, cel putin..
Poate nu am inteles eu bine ce vrei tu sa faci, dar de ce sa le salvezi local doar pentru a le redenumi si sorta?
poti sa pui pe serverul respectiv un script (php/python/whatever) pe care sa il rulezi din cron si care sa faca toata minunea asta.
Eu de ex. mi-am facut un script care sa imi sorteze pozele in functie de data pe care o gaseste in exif (isi face directoare pentru an/luna/zi).
daca nu asta vrei sa faci, poate mai explici o data :D
ceva de genu vreau si eu, binenteles ca printr-un script vreau sa fac toata treaba ca altfel ma apuca pastele cailor salvand, redenumind si sortand la fisiere. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|