Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema baza de date shop zencart
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mrflat

Data înscrierii: 30/Ian/2008

Trimis: Mie Apr 16, 2008 5:36 pm    Titlul subiectului: problema baza de date shop zencart  

Salut,

am o problema cu un shop, l-am instalat pentru o cineva, si am pus acolo la diferite produse, am facut 12 categorii. am ridicat 13 produse din admin, dupa care am exportat baza de date din cpanel. am completat baza de date cu toate produsele, folosindu-ma de aceeasi sintaxa pentru restul produselor. Problema este ca pe site imi afiseaza pentru fiecare produs, in ce categorie este, dar daca dau click pe categorie, nu-mi afiseaza nici produs in categoria respective.

pentru fiecare produs afisat se fac interogari in 2 tabele, iar eu am facut sintaxa pentru intrarile in baza de date exact la fel cu cele pe care le-a facut sistemul, din admin.

Va rog frumos, daca stiti care este rezolvarea, sa-mi spuneti si mie.

merci

later edit:

Am uitat sa spun, produsele pe care le-am pus manual din admin, le afiseaza corect, cat despre celelalte 300 nu-mi afiseaza decat 8, si alea in alte categorii decat cele potrivite
Sus  
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Sâm Apr 19, 2008 9:34 pm    Titlul subiectului:  

uitate direct in baza de date cu PhpMyAdmin de ex si verifica conexiunea de la tabelul de produse cu tabelul de categorii ... idCat sau cum se numeste coloana
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1