Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

[REZOLVAT] Online payments
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat

Trimis: Mie Apr 16, 2008 8:26 am    Titlul subiectului: [REZOLVAT] Online payments  

Pana acum nu mi-am deschis un cont de merchant pe undeva, pentru ca m-am ocupat de gateway-uri si plati online numai pentru clienti ...

E timpul sa imi deschid si eu un cont cu ajutorul caruia vizitatorii de pe site-urile mele sa poata plati cate ceva cu cardul ...

Asa ca oscilez intre urmatoarele : 2checkout, paypal, epayment, dotcommerce

Toate au avantaje si dezavantaje, dar 2checkout si paypal parca sunt superioare celorlalte doua ...
Asa ca mai ramane doar sa aflu cateva pareri de la voi, legate de serviciile oferite de aceste doua procesoare de plati.

Deci ? Ce parere aveti de paypal, si ce parere aveti de 2checkout ?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mie Apr 16, 2008 8:38 am    Titlul subiectului:  

Cu 2checkout n-am lucrat deloc, numai cu paypal, si mi-a facut o impresie foarte buna. Multe posibilitati de implementare, sandbox, alea alea.
Sus  
Pirahna

Trimis: Mie Apr 16, 2008 10:36 am    Titlul subiectului:  

Si cam cat costa transferul paypal -> contul meu bancar ?

Adica am vazut ca la customer -> paypal imi mananca 3.x% + 30 centi, dar de la paypal la mine cat o fi ?

Pentru ca toate celelalte sisteme de plati au 4-5-6% + 45-55 centi pe fiecare tranzactie, + taxe de instalare (45-160 dolari) + taxe lunare (15-30$, si paypal are unul cu 30$) ... deci paypal fara taxe de instalare, lunare, si doar cu taxele mici pe tranzactie trebuie sa isi scoata banii de undeva ...
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Joi Apr 17, 2008 11:35 am    Titlul subiectului:  

E 2* euro comisionul de retragere a banilor.

* Ai limita de retragere 500 euro/zi deci la sumele mai mari de 500 euro faci mai multe retrageri si platesti mai mult dar hai sa fim seriosi, chiar si in conditiile astea ramane o suma minuscula.
Sus  
Pirahna

Trimis: Joi Apr 17, 2008 3:21 pm    Titlul subiectului:  

Ok, deci ramane paypal ...

Thanks guys.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Comert electronic
Pagina 1 din 1