Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

cum mut 2-3 imagini: calea in db/ele pe server?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristi2166

Data înscrierii: 14/Oct/2007

Trimis: Mar Apr 15, 2008 1:58 pm    Titlul subiectului: cum mut 2-3 imagini: calea in db/ele pe server?  

Cum mut 2-3 poze dintr-un singur script cu 3 formulare de upload intr-un tabel ca acesta:
$query = "INSERT INTO uploadsF (
F_id, titlu, detalii, poza1, poza2, poza3, data_intrarii) VALUES
(0, '{$_POST['titlu']}', '{$_POST['detalii']}', '{$_FILES['poza1']}', '{$_FILES['poza2']}', '{$_FILES['poza3']}', NOW()
)";
Stiu ca e ceva gresit, ptr. am incercat fel si fel de metode, tre sa bag intr-o matrice numele de formular gen name="poza[1]" , name="poza[2]"? ..etc apoi cum introduc in tabel pe aceeasi linie aceste valori? Ma doare capu si-mi joaca mintea..care mai e eee cineva dispus sa-mi dea niste neuroni ?
Multumesc maxim
Sus  
saitek

Data înscrierii: 23/Sep/2007

Trimis: Mar Apr 15, 2008 4:00 pm    Titlul subiectului:  

Pui totul intr-un for loop
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> MySQL
Pagina 1 din 1