|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
PHP_Junior
Data înscrierii: 08/Feb/2007
|
| Trimis: Sâm Apr 12, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: cum preiau informatiile dintr un si fisier .js si mai apoi.. |
|
|
salut ..
AM dat peste o problema .. destul de intersanta dar careia nu ii dau de cap ..
deci este in felul urmator treaba:
Am un script .js care imi preia informatiile de pe un server .. (este o aplicatie de statistici) si tre sa imi ia de pe un server remote id ul pentru indentificarea sitului pentru care se face analiza .. id ul se da . problema reala e .. cum iau eu informatiile din js si le introduc in baza de date?
mersi anticipat |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Dum Apr 13, 2008 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Le trimiti cu AJAX serverului. Informatiile aduse de script se obtin fie din pagina curenta folosind DOM-ul fie dintr-un set de variabile daca scriptul le memoreaza inainte de afisare.
Da' de ce folosesti JS pentru a citi informatii de pe alte servere si nu folosesti PHP ? |
|
| Sus |
|
PHP_Junior
Data înscrierii: 08/Feb/2007
|
| Trimis: Dum Apr 13, 2008 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
.. pai faza e la upload .. in baza de date .. pentru ca trebuie sa imi bage informatiile despre vizitator dupa un id, ei bine problema pe care nu am putut sa o rezolv cu php a fost preluarea id ului de pe serveru 'gazda' in care este introdus codul de monitorizare , pentru a putea face update urile .. in baza de date cum trebuie ..
sau nu stiu eu cum .. am incercat diverse chestii cu php , si nu a mers .. |
|
| Sus |
|
dechim
Data înscrierii: 10/Mai/2005
Locație: Drobeta Turnu Severin
|
| Trimis: Dum Apr 13, 2008 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Vorbesti despre statistici luate de pe un server care nu-i al tau, la el te loghezi si-ti da o pagina pe care tu vrei sa o salvezi cumva in DB la tine (pe alt server). Asa ? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|