Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

problema > componenta JoomlaStats
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ApologetX

Data înscrierii: 16/Oct/2005
Locație: Timisoara

Trimis: Vin Apr 11, 2008 9:31 am    Titlul subiectului: problema > componenta JoomlaStats  

am o mica problema cu aceasta componenta din Joomla
daca priviti poza..

..observati acele "<" tag-uri care is in fata tarilor.. in principiu stiu de ce sunt puse si ce semnifica.. dar nu ma intereseaza.. vreau sa le scot ca nu imi plac si imi distorsoneaza template-ul...

am pus nelamurirea mea si pe forumul joomlastats.org si uitati ce raspuns mi-au dat:
Citat:
So the answer to your question would be:
1) have more visitors from 1 country
2) limit the number of countries that are shown in the module, for example in your image if you would limit to 3 countries, then 2% would be the lowest value...

1. De parca ar depinde de mine asta..
2. Sa limitez nr de tarii afisate.. aiurea.. nu am s-o fac nici asta..

Daca ei care au creat aceasta componenta nu stiu sa imi dea o solutie de a scoate acel tag .. apelez la voi care stiti php .. Eu am incercat sa intru in cod ..dar nu ma descurc...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Apr 11, 2008 11:38 am    Titlul subiectului:  

< ala este exact semnul din matematica, si anume 'mai mic decat'. Adica aia 4 vizitatori din Franta sau Germania reprezinta mai putin de 1% din numarul total de vizitatori, drept urmare ti se afiseaza <1.0%, adica sub 1%. Daca vei scoate acel caracter, facand un calcul pe tarile afisate de tine rezulta: 80% + 13% + 2% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% mie imi da 104%... Get the picture?

Lasa-l asa. Daca te enerveaza, schimba componenta. Daca te incapatanezi sa scapi de acel caracter (necesar) risti sa cazi in penibil. Your choice.
Sus  
ApologetX

Trimis: Vin Apr 11, 2008 11:48 am    Titlul subiectului:  

mihaitha a scris: < ala este exact semnul din matematica, si anume 'mai mic decat'. Adica aia 4 vizitatori din Franta sau Germania reprezinta mai putin de 1% din numarul total de vizitatori, drept urmare ti se afiseaza <1.0%, adica sub 1%. Daca vei scoate acel caracter, facand un calcul pe tarile afisate de tine rezulta: 80% + 13% + 2% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% + 1% mie imi da 104%... Get the picture?

Lasa-l asa. Daca te enerveaza, schimba componenta. Daca te incapatanezi sa scapi de acel caracter (necesar) risti sa cazi in penibil. Your choice.

Cod: ..observati acele "<" tag-uri care is in fata tarilor.. in principiu stiu de ce sunt puse si ce semnifica.. dar nu ma intereseaza.. vreau sa le scot ca nu imi plac si imi distorsoneaza template-ul..

nu am mai scris ce reprezinta dar stiam.... De ce e necesar?? eu cred ca nu e atat de necesar.. Ce ma deranjeaza mai mult este ca imi distorsoneaza template-ul !! si nu imi cade bine asta... ,versiune inferioara nu are prostia asta de "calcul" ?
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Vin Apr 11, 2008 11:59 am    Titlul subiectului:  

Ti-am explicat ce rost are (vezi calculul - daca nu il intelegi, cheama pe cineva cu cunostinte de matematica mai solide sa iti explice). Iar faptul ca iti distorsioneaza template-ul se datoreaza latimii prea mici a sidebar-ului pentru cat de lungi sunt numele tarilor, nu de la semnul < (daca n-ai observat inca, semnele % sunt toate aliniate). Deci vinovat esti tu. Modifica layout-ul.
Sus  
ApologetX

Trimis: Vin Apr 11, 2008 12:22 pm    Titlul subiectului:  

mihaitha, ce nu intelegi? am zis ca cunosc ce reprezinta acest "<" (chiar daca nu am intrat in detalii) si ce este d.p.d.v al matematicii / programarii ,stiu si calculul care il face si ce vrea sa afiseze, stiu atata matematica.... dar nu il tolerez.. si din cauza lui nu am sa schimb layout-ul ptr ca nu ma intereseaza acele calcule / statistici ce le face componenta atat timp cat nu se incadreaza in spatiu pe care i l-am oferit...

deci.. daca se poate scoate de buna voie din sursa ,il scot ,daca nu, voi schimba componenta ..insa trebe sa aflu ce versiune nu le afiseaza..
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Joomla, Mambo
Pagina 1 din 1